Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mondjam ezt el a baratomnak es szakitsak, vagy varjak meg?
Kb egy honapja jarunk es en meg mindig nem erzek iranta abszolut semmit. Viszonylag ritkan talalkozunk, akkor is rovid idore, de nem is hianyzik, van hogy eszembe se jut, ha nem beszelunk. Pedig tok rendes srac, kulsore ugyan nem fog meg benne semmi, de sohse a kulsot tartottam szem elott. Minden ok, jol megvagyunk, csak hianyzik az a bizonyos szikra...
20+ valaszaira vagyok kivancsi inkabb, de barki irhat
1- ugy gondoltam, ha megprobalom, meg jol is elsulhet
3- ezt tenyleg nem akarom, hulyiteni senkit sem akarok
Szerintem felejtős, én is voltam ilyen helyzetben, csak rosszabb lesz.
22L
én is voltam már ilyen helyzetben, mint áldozat
mondd el neki őszintén, hogy mit érzel
mondjuk ha azt vesszük már így is hülyíted egy hónapja
ilyenkor a legjobb őszintének lenni és akkor neked is jobb lesz és neki is, neked sem lenne bűntudatod, mert tiszteled őt annyira, hogy őszinte voltál vele és ő sem hibáztathatna téged, amiért nem úgy érzel, ahogyan ő szeretné
de ez, hogy egy hónapja már megjátszod magad előtte... hát ne legyél meglepődve, ha kiakad, miután kitálalsz neki
most az lenne a legjobb ha hazudnál neki, hogy szeretted őt eddig, de most valamiért elmúlt a vonzalom, vagy valami mást, hogy ne az jöjjön le neki, hogy egy megjátszós lotyó vagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!