Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítsak a párommal azért, mert túlságosan férfinek kell mellette lennem?
Figyelt kérdés
Egy nagyon csinos jó nővel vagyok immár fél éve, ő nagyon szeret, meg minden, de én nem jól érzem magam mellette, mert túlságosan rám hárít mindent, kicsit határozatlan is stb. Én meg szeretek gyenge lenni, kicsit nőies gondolkodású vagyok, szeretem ha párom erősebb, megmond nekem mindent stb. Sajnos nekem jobban számít a külső, így úgy érzem nagy szerencsém van, mert tipikus jó nő a párom. Pedig én 168 cm és 88 kg vagyok, szóval nem vagyok egy Adonisz. Félek, hogy nehezen találnák jó nőt újra, ezért vacillálok hogy mit csináljak, szakítsak vagy ne.2013. szept. 1. 10:45
1/8 anonim válasza:
Micsoda gond.Te tényleg hülye vagy barátom.
2/8 anonim válasza:
csak ezért vagy vele mert jó nő? Itt az élő példa arra hogy a férfiaknak csak a külső számít. Itt mindig a nőket szidjátok hogy nekünk csak a külső számít
3/8 anonim válasza:
Majd öregkorodban a keresztgyerekednek elmeséled, hogy volt egyszer egy jó nőd.....
4/8 A kérdező kommentje:
2-es
A férfiaknak jobban számít a külső ez tény!!!!, mert vizuálisabb típusúak!! Sok férfi csak azért jön össze, csúnya nővel, mert szex kell neki, férfiak sokkal igénytelenebbek ilyen téren sajnos.
2013. szept. 1. 10:49
5/8 anonim válasza:
Azaz most sem szereted, csak azért vagy vele mert jól néz ki? Gratula..
6/8 anonim válasza:
Második hozzászólónak, igen a külső számít, te vagy olyannal aki nem tetszik??? Am a nők ezért is sminkelik magukat. De van am benne igazság, mert hol a szeretet????. Oké h tetszik de nem ezért vagyok vkivel mert fuu de jó teste van hanem mert szeretem. Am igaza van a barátnődnek, te vagy a pasi viselkedj úgy ha papucs vagy akkor keress egy domináns nőt.
8/8 anonim válasza:
2-es én például nem sokáig bírnám egy idióta, sötét nő mellett, akármennyire is jól néz ki. De nyugodtan húzz rá minden férfira egy sablont...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!