Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire kiábrándító, ha a nőnek/férfinak nagyon büdös a széklete?
Biztosan tapasztaltatok már hasonlót; alapvetőn senkinek sem kellemes illatú, de van olyan, akinek különösen rossz, és a hányinger kerülgeti az embert. Ennek oka lehet valami betegség, vagy az étkezési szokások, de ez a kérdés szempontjából lényegtelen.
Ha válaszoltok, írjátok le a nemeteket is, köszi.
Ha büdi hát büdi, ez ilyen xd
max kicsit várunk a másik után.
Semennyire sem kiábrándító. Senkinek sem rózsa illatú és eleve nem is kell mélyre szívni. :)
Magyarul kibírom, ez legyen a legnagyobb gondom az életben.
Mire való a WC illatosító? Persze, ha nem használja, és bűzlik a lakás, az nem túl jó, én a szüleimre is rászólok, ha megfeledkeznek róla, hogy tessék használni, arra való.
Betegséggel meg el kell menni orvoshoz.
Ez a kakálónak mindig nagyobb problémát okoz, mint a szagot elviselőnek. Nekem például teljesen természetes, ha úgy adódik, hogy a társaságomban lévő büdöset kakál, viszont legszívesebben kiizzadnám, minthogy nekem kelljen akkor vécére mennem, amikor együtt vagyunk.
Egy együttélős kapcsolatban viszont valahogy megoldódnak ezek a problémák, még nem hallottam olyat, hogy x év után azért váltak el, mert nem tudták elviselni egymás székletének a szagát. Meg hát van az a mondás, hogyha szeretsz valakit, annak a fingja sem büdös :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!