Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mennyire kiábrándító, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Interferencia kérdése:

Mennyire kiábrándító, ha a nőnek/férfinak nagyon büdös a széklete?

Figyelt kérdés

Biztosan tapasztaltatok már hasonlót; alapvetőn senkinek sem kellemes illatú, de van olyan, akinek különösen rossz, és a hányinger kerülgeti az embert. Ennek oka lehet valami betegség, vagy az étkezési szokások, de ez a kérdés szempontjából lényegtelen.

Ha válaszoltok, írjátok le a nemeteket is, köszi.

2015. júl. 5. 11:29
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Mindenki büdöset szarik, de még a macskáim is. Ha őket nem dobtam ki emiatt, akkor talán egy emberből sem ábrándulnék ki.
2015. júl. 5. 11:37
 2/13 TallandThin Boy ***** válasza:
100%
Most ez tényleg olyan dolog szerinted amiről beszélni kell? Gyorsan le kell húzni a francba nem szagolgatni.
2015. júl. 5. 11:38
 3/13 Költőnő? ***** válasza:
100%

Ha büdi hát büdi, ez ilyen xd

max kicsit várunk a másik után.

2015. júl. 5. 11:43
 4/13 anonim ***** válasza:
Az emberi élet része. Én amúgy sem teszek különbséget a büdös és büdös között.
2015. júl. 5. 11:47
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Semennyire sem kiábrándító. Senkinek sem rózsa illatú és eleve nem is kell mélyre szívni. :)

Magyarul kibírom, ez legyen a legnagyobb gondom az életben.

2015. júl. 5. 11:56
 6/13 anonim ***** válasza:

Mire való a WC illatosító? Persze, ha nem használja, és bűzlik a lakás, az nem túl jó, én a szüleimre is rászólok, ha megfeledkeznek róla, hogy tessék használni, arra való.

Betegséggel meg el kell menni orvoshoz.

2015. júl. 5. 11:58
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
ezért volt jó a kinti budi :) nem lehetett az egész lakásba érezni a szagot :D
2015. júl. 5. 12:05
 8/13 anonim ***** válasza:
Hát, ahol megoldható a kinti budi... :-D Na, de egy panelban hova futnál? :-)
2015. júl. 5. 12:16
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Ez a kakálónak mindig nagyobb problémát okoz, mint a szagot elviselőnek. Nekem például teljesen természetes, ha úgy adódik, hogy a társaságomban lévő büdöset kakál, viszont legszívesebben kiizzadnám, minthogy nekem kelljen akkor vécére mennem, amikor együtt vagyunk.

Egy együttélős kapcsolatban viszont valahogy megoldódnak ezek a problémák, még nem hallottam olyat, hogy x év után azért váltak el, mert nem tudták elviselni egymás székletének a szagát. Meg hát van az a mondás, hogyha szeretsz valakit, annak a fingja sem büdös :)

2015. júl. 5. 12:21
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Kiszellőzik,ki kell csak nyitni az ablakot:D Amikor nekem is utána rögtön Wc-re kell mennem,mélylevegőt veszek és úgy megyek be:D Kiábrándulni ezért biztos,hogy nem fogok:D/n
2015. júl. 5. 13:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!