Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan hogy tartósan büdös volt a barátnőtök száma? Hogy mondjam meg neki, hogy ne legyen sértő?
Figyelt kérdés
Pár hete kezdődött és szerintem mos rendesen fogat. Kellemetlen vele csókolózni.2015. ápr. 29. 07:04
2/11 anonim válasza:
Hát ez most nagyon kellett így reggeli előtt. :D
3/11 anonim válasza:
elég gáz szitu.
nehéz kérdés. neki kéne észrevennie
4/11 anonim válasza:
Kináld meg a legerősebb rágóval ! De ne úgy hogy egyél egy csomag rágót mert rohadt büdös a pofád..
5/11 anonim válasza:
A szalonnadarabok kiestek a számból a röhögés miatt:)
6/11 anonim válasza:
Nekem olyankor szokott, ha fogyókúrát tartok, amint rendesen kezdek enni elmúlik. Talán emiatt.
7/11 Kristabell válasza:
Mondd el neki,ez neki ciki nem neked
8/11 anonim válasza:
Nekem volt már olyan, hogy meg kellett mondanom, és nagyon kellemetlen volt. Csak egyféleképpen lehet megmondani, és a reakció attól függ, mennyire sértődékeny/önérzetes a lány. Akiről én beszéltem, szegény elsírta magát, és magát okolta. Aztán túltette magát. Egy másik barátnőm viszont tudta magáról, és tudta az okát is. Ja az okokra nem kérdeztél, de látom, sokan ezt is kifejtik. Okozhatja lepedékes nyelv is, de lehet egy másik oka is, amire kevesen gondolnak: nem a szája büdös, hanem a gyomorszáj nem zár tökéletesen, és a gyomrából jön fel a szag. (Talán a fogyókúrás válaszolónál is ez lehet az ok.) Ez volt a második említett barátnőmnél, aki ezt úgy orvosolta, hogy egy-két szem köménymagot nyelt le (egyben), és az összehúzta a záróizmot. Hidd el, nem írnám ezt ide le, ha magam nem tapasztaltam volna, hogy működik. Legfeljebb majd #5-nek a protkója is kiesik a röhögéstől. :D
9/11 anonim válasza:
Csak nekem tunt fel hogy a "baratnőm száma" ? Az nem annyira ertelmes? :D
Na de reflektalva a kerdesedre: lehet fogaszati problema is szoval szolj neki h neha kellenetlen tud lenni es menjetek el fogdokihoz ha pl olyan gondja van.
Egyik baratnomnek lyukas volt a foga plusz szuvas es ez miatt folyamatosan kellemrtlen szajszaga volt...
ne sertsd meg azert :)
26F
10/11 anonim válasza:
Én a pasimnak megmondom úgy ahogy van: "tünés fogat mosni!" Én így szoktam kedvesen a tudtára adni, hogy jó lenne megelőzni, hogy a fogán sziklák nőjjenek és ja, igen csak kellemetlen csókolózni úgy mikor közben látom, ahogy lepedékhegyet mászom.
De amúgy nincs rossz foga? Mert akkor moshatja, amíg az nincs lekezelve, úgyis rossz lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!