Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Veletek is előfordult, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Veletek is előfordult, hogy a barátnőtök csak beszélt és beszélt, és azt vártátok, hogy mikor fog végre csendben maradni? Mit reagáltok?

Figyelt kérdés
Amikor baromira untat a barátnőm valami számomra érdektelen dologgal, akkor mindig rövid, párszavas mondatokkal reagálok, és észre szokta venni, hogy már eleget csacsogott, ideje nekem felhozni valami témát. Semmi sértődés, nálunk műkődik.
2015. ápr. 29. 01:46
 1/7 anonim ***** válasza:
Nekem sosem volt ilyen problémám.:)
2015. ápr. 29. 01:48
 2/7 anonim ***** válasza:

Valószínű azért beszél valamiről, mert fontos neki. Te meg jól semmibe veszed, szép csávó vagy. Lehet nem szól érte, dede biztos nem esik jól neki.

Egy férfitársad

2015. ápr. 29. 02:44
 3/7 Beviz Elek ***** válasza:
100%

Nem minden nő egyforma, e téren úgy látom tapasztalatlan vagy még...

Volt olyan csajom, aki összefüggéstelenül, levegővétel nélkül képes volt 30-40 perceket beszélni. 10 perc koncentrálás után feladtam, utána már azt sem tudtam miről van szó.

Nem titok, a külseje miatt startoltam rá, de 2 hónapig bírtam mellette. Életem legszebb és legidegesítőbb nője volt.

2015. ápr. 29. 06:19
 4/7 kiskivancsi79 ***** válasza:
En most uton vagyok a munkahelyemre de szerintem az enyem meg most is mesel ;)
2015. ápr. 29. 06:49
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem csacsogok. Általában normálisan beszélgetünk.Igen rossz néven venném ha így lekezelne, vagy semmibe venne igaz, nem beszélek sokat és pláne nem hülyeségeket.
2015. ápr. 29. 08:29
 6/7 anonim ***** válasza:

én is szoktam mesélni a páromnak, de röviden :) és akkor amikor épp tényleg beszélgetünk...amikor neki is van hozzá kedve :)

és ha egyszer ennyit dumál egy nő... a barátnőimnél van, hogy én sem figyelek már :D

21/L

2015. ápr. 29. 09:03
 7/7 anonim ***** válasza:

Többnyiren nem fecsegek, igyekszem a tényekre szorítkozni, meg értelmes dolgokról dumálni (ha fáradt, akkor meg inkább őt hallgatom meg), de előfordult párszor.

Akkor a barátom egy finom, de határozott "fogd be"-vel reagál, vagy betapasztja a szám. :D

Semmi durvaság, bunkóság nincs benne, én pedig rögtön észbe kapok. :) De nem szoktam én sem sértődni, tök jogos, ha fáradt, akkor kis nyugit akar.

2015. ápr. 29. 17:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!