Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ha nektek ilyen barátnőtök lenne, mit tennétek?
hát várnék ha muszáj. egy darabig.
addig meg recska,mással tuti nem
Nem, semmiképp.
A szex a kapcsolat egy magasabb szintre emelésének a része, ha erre nem hajlandó, akkor nem is akar többet, ergo nem szeret, persze egész más a helyzet, ha gyerekről van szó, ami ebben a helyzetben valószínű, de én felnőttként nem akarnék olyannal összejönni, aki azt állítja, hogy nagyon belém van esve, de mégsem szeret annyira, hogy kitárulkozzon előttem testileg. A magam részéről a max. 1 hónap, amit hajlandó vagyok várni, ha addig se kerülne rá sor, akkor azt feltételezném, hogy szellemileg és lelkileg még egy szégyenlős és bártortalan gyerek, aki nem bízik bennem. A három felsorolt opció közül, tehát a várakozás, a szakítás és a megcsalás közül egyiket se választanám elsőre, hanem megkérdezném tőle, hogy miért nem akarja, holott tudhatja, hogy nem bántanám és nem nevetném ki, ha erre nem kapnék kielégítő választ, akkor szakítanék vele.
Ez van, le lehet pontozni, aki megvárat engem annak tudatában, hogy tudja én nagyon szeretném már, azzal nem kezdek. Ez nem önzés, hanem a saját igényeim kinyilatkoztatása, amihez joga van mindenkinek.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!