Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Fiúk, ha nektek ilyen barátnőt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, ha nektek ilyen barátnőtök lenne, mit tennétek?

Figyelt kérdés
Tegyük fel, hogy összejössz egy lánnyal, aki még szűz és nagyon egymásba szerettek, senkiért le nem cserélnéd. De a lány 4-5 hónap után sem érzi magát késznek arra, hogy lefeküdjön veled és e téren szeretne minél lasabban haladni? Mit tennétek? Türelmesen várnátok, szakítanátok vagy a sexuális vágyaitokat titokban más lánnyal élnétek ki? Lehet bármi a válasz, kíváncsi vagyok. Kérlek a korotokat is írjátok meg.

2015. ápr. 24. 06:30
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
Lány vagyok, 18 éves, a barátom pedig 24. Négy hónapja vagyunk együtt, még nem feküdtünk le. Nagyon türelmes velem és sexualitás terén ő is lassan akar haladni, ami előny számomra. A vallás miatt nem tudom rávenni magam arra, hogy lefeküjek vele. Nagyon belém ivódott ez a mentalitás, mely a házasság utáni sexet tartja helyesnek. Igyekszem elszakadni ettől, mert hiába mondogatja, hogy ő tud még várni és miatta ne akarjam elsietni a dolgot. Nagyon hálás vagyok a türelméért, de biztosan ki van éhezve... Vannak dolgok, amiket megengedek neki, de utána mindig olyan bűntudatom van. És kíváncsi voltam pár fiú véleményére erről az egészről.
2015. ápr. 24. 10:16
 22/27 anonim ***** válasza:

Az a baj, hogy a szex (és főleg annak hiánya) megbolondítja a pasikat. Ha nálam hasonló szituáció lenne a lánynak a kezét megkérném 1 éven belül. Én már házas vagyok, 6 év kapcsolat után, abból jó 5 évet együtt is laktunk, már minden pici porcikát ismertünk egymáson. Viszont van olyan ismerősöm aki csak házasság után költözött össze. Én még abban sem lennék benne. Valahogy nekem fontos a házasság és elég nagy zsákbamacska úgy megesküdni, hogy nem ismered teljesen a párodat. Ha már ismered, és úgy is együtt akarsz lenni vele, az szuper!

Ha nem ismered, azért mész hozzá mert végre szexelni/összeköltözni akarsz és utána nem találjátok a közös hangot, az nagy nagy szívás!

Mai világban nem tenném meg, hogy nem ismerem meg teljesen, ma már fontos(abb) a szex is, nagyban megkönnyíti a kapcsolatot és a szerelmet, ha jó a szex és jóval alacsonyabb a valószínűsége a válásnak!

Tömören: ilyen szituba beleugranék valamibe amire nem vagyok felkészülve, csak hogy egy emberi vágyamat végre kielégítsem (megcsalások nélkül) és utána imádkoznék, hogy jó legyen ez a zsákbamacska házasság

2015. ápr. 24. 12:37
 23/27 anonim ***** válasza:
Ezért nem kezdek vallásos lánnyal, sem a világról alkotott képünk, sem a szexualitásunk nem egyezik.
2015. ápr. 24. 12:40
 24/27 anonim ***** válasza:

Én is vallásos vagyok, de én rugalmasabban kezelem a témát. úgy gondolom, nem a vallásnak hanem magamnak élek, magam intézem az életem, a vallás megmarad iránymutatásnak. Sex terén is, én félredobtam a házasság előtt no sex gondolatot, mert ettől nekem nem lesz jobb, vagy nem leszek rosszabb ember. Böjtöt sem követem már pedig korábban csináltam. De nem éreztem jól magam úgy. Hogy ne legyen bűntudatom, más módon felelek meg a vallásomnak.

23/F

2015. ápr. 24. 13:06
 25/27 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, megkérdezhetném, hogy mik azok a dolgok amiket megengedsz neki?:)
2015. ápr. 24. 16:54
 26/27 anonim ***** válasza:
Ha szerelmes lennék bele, biztos nem tudnék mással lefeküdni, türelmesen (vagy türelmetlenül, de) várnék.
2015. ápr. 25. 18:50
 27/27 anonim ***** válasza:
16 éves koromban fél évig tartott, mire sikerült felszednem a barátom 18 éves nővérét, aki mellesleg a gimi legszebb csaja volt. Ez volt az egyetlen várakozásom csajozós korszakom 40 évéből.
2015. ápr. 26. 07:43
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!