Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ha nektek ilyen barátnőtök lenne, mit tennétek?
Az a baj, hogy a szex (és főleg annak hiánya) megbolondítja a pasikat. Ha nálam hasonló szituáció lenne a lánynak a kezét megkérném 1 éven belül. Én már házas vagyok, 6 év kapcsolat után, abból jó 5 évet együtt is laktunk, már minden pici porcikát ismertünk egymáson. Viszont van olyan ismerősöm aki csak házasság után költözött össze. Én még abban sem lennék benne. Valahogy nekem fontos a házasság és elég nagy zsákbamacska úgy megesküdni, hogy nem ismered teljesen a párodat. Ha már ismered, és úgy is együtt akarsz lenni vele, az szuper!
Ha nem ismered, azért mész hozzá mert végre szexelni/összeköltözni akarsz és utána nem találjátok a közös hangot, az nagy nagy szívás!
Mai világban nem tenném meg, hogy nem ismerem meg teljesen, ma már fontos(abb) a szex is, nagyban megkönnyíti a kapcsolatot és a szerelmet, ha jó a szex és jóval alacsonyabb a valószínűsége a válásnak!
Tömören: ilyen szituba beleugranék valamibe amire nem vagyok felkészülve, csak hogy egy emberi vágyamat végre kielégítsem (megcsalások nélkül) és utána imádkoznék, hogy jó legyen ez a zsákbamacska házasság
Én is vallásos vagyok, de én rugalmasabban kezelem a témát. úgy gondolom, nem a vallásnak hanem magamnak élek, magam intézem az életem, a vallás megmarad iránymutatásnak. Sex terén is, én félredobtam a házasság előtt no sex gondolatot, mert ettől nekem nem lesz jobb, vagy nem leszek rosszabb ember. Böjtöt sem követem már pedig korábban csináltam. De nem éreztem jól magam úgy. Hogy ne legyen bűntudatom, más módon felelek meg a vallásomnak.
23/F
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!