Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Fiúk, ha nektek ilyen barátnőt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, ha nektek ilyen barátnőtök lenne, mit tennétek?

Figyelt kérdés
Tegyük fel, hogy összejössz egy lánnyal, aki még szűz és nagyon egymásba szerettek, senkiért le nem cserélnéd. De a lány 4-5 hónap után sem érzi magát késznek arra, hogy lefeküdjön veled és e téren szeretne minél lasabban haladni? Mit tennétek? Türelmesen várnátok, szakítanátok vagy a sexuális vágyaitokat titokban más lánnyal élnétek ki? Lehet bármi a válasz, kíváncsi vagyok. Kérlek a korotokat is írjátok meg.

2015. ápr. 24. 06:30
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
Ez fugg a lanytol es a fiutol. Amennyiben a lany prud akkor en altalaban nem foglalkozok vele mert komoly fefogasbeli problemakrol vagy felelmekrol van szo.
2015. ápr. 24. 07:41
 12/27 anonim ***** válasza:
En fel evnel tovabb biztos nem varnek, mehet amerre lat. Lehet ez most bunkon hangzik, de ez az igazsag. Egyszeruen nem azon a szinten vagyok mar hogy Ennyi beleferjen
2015. ápr. 24. 07:42
 13/27 anonim ***** válasza:
100%
Ez fugg az eletkortol is. 18 ev alatt siman, de 20 ev folott max 1 honap.
2015. ápr. 24. 07:55
 14/27 anonim ***** válasza:

Gondolom tizenéves lányrol beszélünk.

Egy két válaszolonál megkérdöjelezném a szerelmet, nár csak a stklusa miatt.

Persze nyilván számit a miért és hogy van e haladás a lelkiségtől a pettingen, orálison keresztül a szüzesség elvesztése felé. Bizonyára korfüggő is hogy mennyire türelmes a srác, férfi.

Részemröl biztos nem máshol keresnék megoldást. Biztos hogy türelmesen beszélnék erről vele, addig legalább agyilag, lelkileg felkésziteném.

Szerintem tök mindegy, hogy 53 vagyok e vagy 25!

2015. ápr. 24. 08:01
 15/27 anonim ***** válasza:
hány évesek vagytok?
2015. ápr. 24. 08:14
 16/27 anonim ***** válasza:

Én nem fogom azt mondani, hogy sokáig várnék, max pár hónap. Nekem fontos a szex, ugyanakkor ha totál beleesek a lányba, akkor lehet, hogy tudnék, de még úgy sem túl sokat. Nagyon max fél év.

Le lehet pontozni, de nem fogok hazudni ebben.

2015. ápr. 24. 08:23
 17/27 anonim ***** válasza:
ha közben kielégít orálisan akkor oké, ha nem akkor nem oké :D
2015. ápr. 24. 09:03
 18/27 anonim ***** válasza:

Aki szeret az vár. Ez lelki dolog, fontos rá felkészülni szerintem és sokat számit a várakozási időn az életkor, a szeretet, szerelem.

Egyik ismerősömet meg se hagyta hogy csókolja a barátnőjét bő 1 hónapon keresztül. Pedig az nem nagy was ist das, s már 17 volt a csaj, a srác meg húsz, huszon.... nem tudom de nem olyan sokkal idősebb.

Én meg 2 évig se éreztem magam késznek az ex pasimmal. De sose kezdeményezett. Szüzike volt, nem is mert szerintem olyat csinálni. Nekem az megfelelt, nem is hagytam volna neki soha, meg is bántam volna... 2 év után amúgy is szakítottam. De nem ezért persze.

A párommal mikor megismerkedtem, összejöttünk hát én nagyon oda voltam érte, ő már nem vagyok benne biztos hogy annyira mint én na mindegy, megtörtént vele másfél hónapon belül. Nem bántam meg.

2015. ápr. 24. 09:22
 19/27 anonim ***** válasza:

a nagy kérdés: hány éves??? Ha ilyen 14 fele, akkor nem csoda, hogy várni akar, ha már 18 fele, azért az már húzós, bár vallás miatt elnézem.

Ha nagyon szerelmes vagy akkor nem bírsz más lánnyal lenni csak szex miatt.

2015. ápr. 24. 09:45
 20/27 anonim ***** válasza:

22 felett kinőttem már ebből. 2-3 hónap után nem akar szexelni akkor nincs ott akkora szerelem mégse. Ha meg mégis, akkor pedig nem illünk össze mentalitásban. Nekem a kapcsolat része a szex.

Jártam már így

2015. ápr. 24. 10:01
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!