Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom azzal vágott fel előttem, hogy egy lány, akivel találkoztunk, vele csalta a barátját. Ez csak szerintem kiábrándító?
Az a helyzet, hogy ugyan nem rég vagyunk együtt, de nagyon jól kijövünk egymással. Köztünk alapvető különbség, hogy előttem már nagyon sok lánnyal lefeküdt, kapcsolaton kívül is, voltak egyéjszakásai, több lánnyal egyszerre, stb. Én teljesen más típus vagyok, összesen egy barátom volt még csak, de ezen az oldalán túltettem magam és nem is izgat különösebben, az az ő múltja, semmi közöm hozzá.
Tegnap találkoztunk egy rövid időre, mert ő munka miatt elutazott 4 napra, de mindenképpen látni akart még. Aztán ahogy sétáltunk, elkezdett egy lányról beszélni, aki ráköszönt, hogy mekkora ribi, mert megcsalta a barátját és mégis visszakönyörögte magát a fiúhoz...igazából már ez fura volt, hogy 10 percre találkozunk és akkor is másvalaki életét kell hallgatnom. Aztán mikor nem mondtam semmit, hozzátette, hogy "ja, igazából ez csak azért érdekes, mert én voltam akivel megcsalta a barátját..."
Ebben a létező összes dolog benne volt amit utálok: a hanglejtésében a beképzeltség, az, hogy tudatában volt azzal, hogy barátja van a lánynak és egyáltalán, nem vagyok kíváncsi arra, kiket húzott meg előttem...
Őszintén szólva emiatt csalódtam benne, főleg, hogy előző este feküdtünk le egymással először. Másnap nem rögtön azt akarom hallgatni, hogy még kit vitt ugyanabba az ágyba... Vagy ez az egész nem nagy ügy és én gondolom túl a dolgot...?
22/L
egyáltalán nem te gondolod túl
tényleg elég kiábrándító és bunkó dolog volt tőle
Köszönöm a válaszokat!
Arra jutottam, hogy először is mindenképpen megbeszélem vele, ha már itthon lesz. Aztán elválik...nem túl bíztató a helyzet... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!