Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha kicsit kiábrándított amit csinált? 22L
A barátommal és a barátainkkal elmentünk szórakozni és a szórakozóhelyen amíg nem volt ott a barátom nagyon rámmászott egy pali. Először próbáltam ignorálni, de nem ment el. Egyszer csak alámnyúlt... de elég rendesen. A barátom pont akkor ért vissza és látta. A legnagyobb meglepetésemre viszint nem csinált semmit.
Nem kérte számon és semmi csak megfogta a kezem és arrább húzott!
Hogy lehet valaki ilyen nyulbéla hogy hagyja hogy a barátnőjét szabadon fogdossák idegenek?
Nagyot csalódtam benne.
Hagyjuk. Én kérek elnézést hogy ekkora proli vagyok és 10.es kisiskolás és rib#@nc is meg mittudom én.
Nem fogom még egyszer elmagyarázni, hogy nem fogdosott amíg oda nem ért a pasim, csak akkor fogott meg. És miért kéne nekem elmennem, ha nyumol egy csávó? Egész éjszaka menekülhetnék az ilyenek elől. A legtöbb legalább annyira normális hogy nem nyúlkál és veszi a lapot ha nem viszonzom a közeledést. De úgy tűnik ezt se volt elég leírni 2szer eddig.
Igen direkt villogtam hogy megverethessem a pasim csak nem jött össze. (Ez sem irónia csak szimpla gúny)
Köszönöm a válaszokat. Sokat segítettek. Különösen III Edric tudja a fene ki, aki egy igazi vérbeli férfi.
45.
Legalább én nőként nem hagyom szó nélkül, ha valami kretén alám nyúl!
Nem is értem mit vártál? Meg azt sem, hogy attól mert nő vagy, miért nem bírsz ki állni magadért?
N28
#49 Na jó menjetek el a ..... 😃
Anyád nem állt ki magáért amikor az orvos megmondta neki hogy el kéne vetetni téged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!