Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak, ha kicsit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha kicsit kiábrándított amit csinált? 22L

Figyelt kérdés

A barátommal és a barátainkkal elmentünk szórakozni és a szórakozóhelyen amíg nem volt ott a barátom nagyon rámmászott egy pali. Először próbáltam ignorálni, de nem ment el. Egyszer csak alámnyúlt... de elég rendesen. A barátom pont akkor ért vissza és látta. A legnagyobb meglepetésemre viszint nem csinált semmit.

Nem kérte számon és semmi csak megfogta a kezem és arrább húzott!

Hogy lehet valaki ilyen nyulbéla hogy hagyja hogy a barátnőjét szabadon fogdossák idegenek?

Nagyot csalódtam benne.

2020. júl. 16. 21:27
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/75 A kérdező kommentje:

Hagyjuk. Én kérek elnézést hogy ekkora proli vagyok és 10.es kisiskolás és rib#@nc is meg mittudom én.

Nem fogom még egyszer elmagyarázni, hogy nem fogdosott amíg oda nem ért a pasim, csak akkor fogott meg. És miért kéne nekem elmennem, ha nyumol egy csávó? Egész éjszaka menekülhetnék az ilyenek elől. A legtöbb legalább annyira normális hogy nem nyúlkál és veszi a lapot ha nem viszonzom a közeledést. De úgy tűnik ezt se volt elég leírni 2szer eddig.

Igen direkt villogtam hogy megverethessem a pasim csak nem jött össze. (Ez sem irónia csak szimpla gúny)

Köszönöm a válaszokat. Sokat segítettek. Különösen III Edric tudja a fene ki, aki egy igazi vérbeli férfi.

2020. júl. 16. 23:25
 42/75 anonim ***** válasza:
69%
Lényegtelen mikor ért oda a barátod, neked kellett volna kiállnod magadért, nem pedig nézni ki a fejedből azt várni, hogy mit lép a barátod. Örülj inkább annak, hogy mindketten jól vagytok és nem esett senkinek semmi baja.
2020. júl. 16. 23:43
 43/75 A kérdező kommentje:
44 Köszönöm a megmondást sokadjára is. Ha ekkor nem is, de ha téged látnálak összeszedném a bátorságom hozzá.
2020. júl. 16. 23:54
 44/75 anonim ***** válasza:
71%

45.

Legalább én nőként nem hagyom szó nélkül, ha valami kretén alám nyúl!

2020. júl. 16. 23:59
 45/75 anonim ***** válasza:
69%
"Először próbáltam ignorálni, de nem ment el." Itt a probléma gyökere. Nem ignorálni kellett volna, hanem hangosan(!), úgy, hogy körülötted mindenki hallja, felszólítani, hogy hagyjon békén. Tanulj már meg kiállni magadért, ahelyett, hogy a pasidat szidnád itt. Amúgy remélem kidob.
2020. júl. 17. 00:07
 46/75 A kérdező kommentje:
#47 Te meg remélem elmész egy közli női rokonodhoz látogatóba.
2020. júl. 17. 00:32
 47/75 anonim ***** válasza:
65%

Nem is értem mit vártál? Meg azt sem, hogy attól mert nő vagy, miért nem bírsz ki állni magadért?

N28

2020. júl. 17. 00:32
 48/75 A kérdező kommentje:

#49 Na jó menjetek el a ..... 😃

Anyád nem állt ki magáért amikor az orvos megmondta neki hogy el kéne vetetni téged.

2020. júl. 17. 00:42
 49/75 anonim ***** válasza:
70%
Hát ha eddig nem bizonyítottad be, hogy proli vagy, az anyázásaiddal igen. Remélem, hogy ez trollkodás, és ilyen szutyok nem létezik...
2020. júl. 17. 00:43
 50/75 A kérdező kommentje:
51 Leírtam bőven elégszer a helyzetet. Negyvenkilencedjére fogyott el a türelem.
2020. júl. 17. 00:46
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!