Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha kicsit kiábrándított amit csinált? 22L
A barátommal és a barátainkkal elmentünk szórakozni és a szórakozóhelyen amíg nem volt ott a barátom nagyon rámmászott egy pali. Először próbáltam ignorálni, de nem ment el. Egyszer csak alámnyúlt... de elég rendesen. A barátom pont akkor ért vissza és látta. A legnagyobb meglepetésemre viszint nem csinált semmit.
Nem kérte számon és semmi csak megfogta a kezem és arrább húzott!
Hogy lehet valaki ilyen nyulbéla hogy hagyja hogy a barátnőjét szabadon fogdossák idegenek?
Nagyot csalódtam benne.
#53 kíváncsi vagyok milyen ábrázattal írod ezt. 🙂
Biztos van mire fel.
1. A magyarázatod sem igazolja azt a csalódást, amit a pasid iránt érzel.
2. Kultúrember sosem vetemedik más anyjának a vegzálására. Te alapvetően szutyok proli vagy, aki eddig próbálta tartani magát. De amúgy már az is mutatja a retekségedet, ahogy a párodról beszélsz, viselkedsz. Kultúrember nem fog nekiállni ott még morcosan nézni sem ilyen esetben, mert annak mindig balhé a vége. Kimenekített onnét, nem hagyott ott a pasassal (pedig ez volt előbb a kedvenc szavajárásod, hogy jaj, mi biztos otthagytuk volna a barátnőnket meg elfogadtuk volna ezt - na hát mi is felháborodhattunk volna annyira azon, hogy direkt félreérted a nagyon pontosan leírt véleményünket, hogy szidjuk anyukádat, de mi nem tettük meg, mert mi egy picit magasabb kulturáltsági szinten vagyunk annál).
55 Mi? Ezek szerint te egyedül írod ezeket a nyomorult válaszokat?
Bárkit szívesen elküldök az anyjába, aki annyira irritáló mint te. Ha ezért neked proli vagyok hát legyek. Kis ár a boldogságomért.
Remélem te se sosem nézel csúnyán sem, akkor se ha lehúznak az utcán vagy kulccsal végig húzzák a kocsid vagy bármilyen atrocitás ér te szemet lesütve és meghunyászkodva elsunnyogsz.
Gratulálok hozzá. Nem irigyellek.
Nem az összeset én írtam, párat igen.
Az, hogy nem kezdek el valakit méregetni meg balhézni meg verni a mellem, az nem egyenlő azzal, hogy meghunyászkodom, hanem emelt fővel arrébbmegyek. Valaki, úgy látszik, ezt nem tanulta meg. Plusz én ebben az esetben azért a páromra is gondolnék, és belátnám, hogyha elkezd ott kakaskodni, akar baja eshet... normális nő meg szereti a párját, és nem akarja, hogy baja essen. Ha meg elkezd itt hepciáskodni, akkor nagy eséllyel az lesz. De nyilván az fontosabb, hogy nyilvánosan megtorolja az ő szent hercegnősége lelkivilágán esett csorbát, ha már ő szent hercegnősége még arra sem képes, hogy azt mondja, hogy "ne", mint hogy épségben megússza az estét. Kinek mi a prioritás, ugye.
"Ha ezért...". Nem, szívem, te proli vagy. És még szépen fogalmaztam. Utolsó putrisoron szoktak így anyázni ilyen apróságokért meg rá akarni uszítani a párját bárkire, aki antipatikusan viselkedett. Maunika show szint.
“Bárkit szívesen elküldök az anyjába, aki annyira irritáló mint te.” Ezek szerint a csávó nem volt irritáló, hogy fogdosott, ha nem küldted el a francba, aztán még itt picsogsz, hogy a barátod nem állt ki melletted..
Érdekes, hogy azok a válaszok, amiben leírták mások a véleményüket azzal kapcsolatban, hogy kiállhattál volna magadért, azok mennyire nem tetszenek és még neked állj feljebb.
61 Leírom akkor csak neked, csak most, utoljára. Mert tudom hogy vannak értelmileg hátrányosabb helyzetű emberek is, hogy nem fogdosott addig. Nem csinált mást csak nyomult. Aztán arrébb mentem táncolni egy barátnőmmel és mikor visszaért a pasim akkor fogta meg a seggem és nyúlt alám előtte. Nem előbb.
De leírtam már sokszor. És igen vártam hogy a pasim mit reagál és csalódtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!