Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha kicsit kiábrándított amit csinált? 22L
A barátommal és a barátainkkal elmentünk szórakozni és a szórakozóhelyen amíg nem volt ott a barátom nagyon rámmászott egy pali. Először próbáltam ignorálni, de nem ment el. Egyszer csak alámnyúlt... de elég rendesen. A barátom pont akkor ért vissza és látta. A legnagyobb meglepetésemre viszint nem csinált semmit.
Nem kérte számon és semmi csak megfogta a kezem és arrább húzott!
Hogy lehet valaki ilyen nyulbéla hogy hagyja hogy a barátnőjét szabadon fogdossák idegenek?
Nagyot csalódtam benne.
60 Nem a nőkről írtál amikor válaszoltál :) Szopi.
Egyébként igen a tiédet is.
Oké, az eddig is érthető volt, hogy miután visszatért a pasid, csak utána fogdozott, de te a ezután semmit se csináltál. Reagált a barátod? Reagált. Arrébb vitt vagy otthagytod? Arrébb vitt.
De akkor mondd meg a barátodnak, hogy legközelebb késeltesse meg magát, de minimum kezdjen verekedést, mert az milyen lovagias és férfias!
65 Sajnálom ha felétek késsel járnak szórakozni az emberek. Bp normálisabb és felkapott helyein szerintem ez nem szokás.
Azt is leírtam hogy nem verekedést vártam volna, de legalább egy morcos nézését és egy ilyen kreatív anyázást mint az enyém. Ennyi járna egy ilyenért.
De úgy tűnik hogy a kultúremberek inkább nyelik a savat. Talán ezért van ennyi rákos ember. 🙂
67 Nem is kellett sokszor leírni neked csak 5féleképpen, hogy megértsd. ^^
Tőled nem kérek megjegyzést az eszemre.
Azt is leírtam már, hogy a pasim mindig baromi féltékeny de most érdekes épp nem volt az.
Így is rendben van.
Mindegy csak engem lehessen szídni meg rib#@ancozni meg különben is minek mentem oda és miért nem vertem fejbe. 😁
Mondjuk az én vőlegényem vert volna egyet neki,ha látja,előtte meg én is,ha túl jutok a meglepődésen.
Azért durva,hogy a kérdező a hibás,mert alányultak,nem védte meg magát,és jogosan csalódott,hogy a barátja számon se kérte a másikat.
Szánalmasak vagytok.
"Mit csináljak, ha kicsit kiábrándított amit csinált?"
Amúgy próbáltad már megbeszélni vele? Hogy látta-e az eseményeket, és mi zajlott le benne, miért úgy reagált, ahogy... stb?
Lehet, hogy őt meg az ábrándította ki, hogy te sem csináltál semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!