Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha kicsit kiábrándított amit csinált? 22L
A barátommal és a barátainkkal elmentünk szórakozni és a szórakozóhelyen amíg nem volt ott a barátom nagyon rámmászott egy pali. Először próbáltam ignorálni, de nem ment el. Egyszer csak alámnyúlt... de elég rendesen. A barátom pont akkor ért vissza és látta. A legnagyobb meglepetésemre viszint nem csinált semmit.
Nem kérte számon és semmi csak megfogta a kezem és arrább húzott!
Hogy lehet valaki ilyen nyulbéla hogy hagyja hogy a barátnőjét szabadon fogdossák idegenek?
Nagyot csalódtam benne.
Az egyik volt pasim engedte hogy fogdosson egy hajléktalan, majd mikor sírva elmentem onnan, ő tovább beszélgetett vele.
Nem véletlenül ex. Csak mondom
Mert mit is kellett volna csinálnia? Max annyit, hogy kihívja a policáj bácsikat akik szépen bepakolják Mr.Molesztátort egy olyan fogdába ahol neki nyúlnak alá páran aznap.
De most komolyan, ugye nem azt várod el, hogy ilyen átmenjen majomemberbe és zúzza szét a másik embert, mert az mennyire férfias meg "kemény"?
Van valami abban, amit mond a kettes versenyző. Nem igazán tudom, hogy mi lenne a helyes reakció egy ilyen esetben kedves kérdező. Nyilván valahogy kicsit tényleg töketlen volt a barátod, de ugyanakkor az sem megoldás, hogy rátámad a másikra vagy kihívja, hogy rendezzük le kint és bunyóznak. (Ez utóbbi nem szokott soha jól végződni.)
Én szerintem erélyesen odaálltam volna a másik srác elé és megmondtam volna neki, ha még egyszer ilyet művel szét verem. (Bár nem vagyok egy kimondott verekedős alkat.) De az biztos, hogy a szórakozóhelyet ott hagytam volna a barátnőmmel, nem maradtam volna tovább.
Szóval valahol érthető, hogy úgy érzed nem annyira védett meg, de valahol meg olyan.. tudod, mi lett volna számodra a megfelelő?
Na és te miért nem védted meg magad? Nekem is volt, hogy alám nyúltak, válaszul felpofoztam az illetőt, na utána tudta hol a helye.
Azért mert ott nem vert be neki, még nem feltétlen jelenti azt, hogy gyáva.
Szerintem a párod tök korrektül járt el, mert kimentett a helyzetből. Én pl. marha rosszul érezném magam, ha a pasim egy bunkó miatt verekedést kezdeményezne vagy provokálna.
A pasid nem töketlen, hanem kultúrember.
Ja biztos. Nagyon okosak vagytok. Majd én verek arcon egy 190 magas nagydarab férfit az 50 kilómmal. Baromira nem hagytam magam...
Könnyű ri#@ancnak nézni a másikat úgy h azt se tudod mivan. Hirtelen történt és nem is arra figyeltem.
Igyekeztem nem rá nézni és ignorálni, mert a legtöbb fickó veszi a lapot ilyenkor és elmegy.
Remélem a sok okos itt még elnézést is kérne tőle hogy elvitte a csaját, mert kultur ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!