Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak, ha kicsit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha kicsit kiábrándított amit csinált? 22L

Figyelt kérdés

A barátommal és a barátainkkal elmentünk szórakozni és a szórakozóhelyen amíg nem volt ott a barátom nagyon rámmászott egy pali. Először próbáltam ignorálni, de nem ment el. Egyszer csak alámnyúlt... de elég rendesen. A barátom pont akkor ért vissza és látta. A legnagyobb meglepetésemre viszint nem csinált semmit.

Nem kérte számon és semmi csak megfogta a kezem és arrább húzott!

Hogy lehet valaki ilyen nyulbéla hogy hagyja hogy a barátnőjét szabadon fogdossák idegenek?

Nagyot csalódtam benne.

2020. júl. 16. 21:27
1 2 3 4 5 6 7 8
 1/75 anonim ***** válasza:
100%

Az egyik volt pasim engedte hogy fogdosson egy hajléktalan, majd mikor sírva elmentem onnan, ő tovább beszélgetett vele.

Nem véletlenül ex. Csak mondom

2020. júl. 16. 21:29
 2/75 anonim ***** válasza:
58%

Mert mit is kellett volna csinálnia? Max annyit, hogy kihívja a policáj bácsikat akik szépen bepakolják Mr.Molesztátort egy olyan fogdába ahol neki nyúlnak alá páran aznap.

De most komolyan, ugye nem azt várod el, hogy ilyen átmenjen majomemberbe és zúzza szét a másik embert, mert az mennyire férfias meg "kemény"?

2020. júl. 16. 21:29
 3/75 A kérdező kommentje:
#2 Pl az lett volna a minimum, hogy közénk áll és az arcába néz közelről vagy valami. Úgy húzott el hogy még fogta a seggemet közben....
2020. júl. 16. 21:37
 4/75 The Dead and Dreaming ***** válasza:
90%

Van valami abban, amit mond a kettes versenyző. Nem igazán tudom, hogy mi lenne a helyes reakció egy ilyen esetben kedves kérdező. Nyilván valahogy kicsit tényleg töketlen volt a barátod, de ugyanakkor az sem megoldás, hogy rátámad a másikra vagy kihívja, hogy rendezzük le kint és bunyóznak. (Ez utóbbi nem szokott soha jól végződni.)

Én szerintem erélyesen odaálltam volna a másik srác elé és megmondtam volna neki, ha még egyszer ilyet művel szét verem. (Bár nem vagyok egy kimondott verekedős alkat.) De az biztos, hogy a szórakozóhelyet ott hagytam volna a barátnőmmel, nem maradtam volna tovább.

Szóval valahol érthető, hogy úgy érzed nem annyira védett meg, de valahol meg olyan.. tudod, mi lett volna számodra a megfelelő?

2020. júl. 16. 21:38
 5/75 anonim ***** válasza:
79%
Én nem tartom férfiatlannak azt, hogy nem állt neki ott kakaskodni. Nem proli bunyósképzőből szakajtott embert akarok magamnak. Az ép elég lett volna nekem, hogy észrevette, hogy gáz van, és "elmenekített".
2020. júl. 16. 21:43
 6/75 anonim ***** válasza:
84%

Na és te miért nem védted meg magad? Nekem is volt, hogy alám nyúltak, válaszul felpofoztam az illetőt, na utána tudta hol a helye.

Azért mert ott nem vert be neki, még nem feltétlen jelenti azt, hogy gyáva.

2020. júl. 16. 21:43
 7/75 anonim ***** válasza:
83%
Neked kellett volna egy hatalmas pofont lekeverni. De ezek szerint te is hagytad. A pasidtól meg elvártad volna, hogy összeveresse magát.
2020. júl. 16. 21:50
 8/75 anonim ***** válasza:
76%
Jah, szóval ha nem veri meg azt is hagytad volna hogy lesmároljon? Te sem vitted túlzásba az ellenkezést.
2020. júl. 16. 21:53
 9/75 anonim ***** válasza:
75%

Szerintem a párod tök korrektül járt el, mert kimentett a helyzetből. Én pl. marha rosszul érezném magam, ha a pasim egy bunkó miatt verekedést kezdeményezne vagy provokálna.

A pasid nem töketlen, hanem kultúrember.

2020. júl. 16. 21:53
 10/75 A kérdező kommentje:

Ja biztos. Nagyon okosak vagytok. Majd én verek arcon egy 190 magas nagydarab férfit az 50 kilómmal. Baromira nem hagytam magam...

Könnyű ri#@ancnak nézni a másikat úgy h azt se tudod mivan. Hirtelen történt és nem is arra figyeltem.

Igyekeztem nem rá nézni és ignorálni, mert a legtöbb fickó veszi a lapot ilyenkor és elmegy.

Remélem a sok okos itt még elnézést is kérne tőle hogy elvitte a csaját, mert kultur ember.

2020. júl. 16. 21:58
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!