Igaz az, hogy 2012-ben egy, a naprendszerünkben 3600 évente elhaladó, Nibiru nevű bolygó miatt lesz világvége?
Legalább olvastál volna utána, a Nibiru létezése nem bizonyított, de már a NASA is keresi Planet X néven. Gondolj bele a 10. bolygó hogyan árthatna nekünk?! A Jupiter több mint 10x nagyobb nálunk, közelebb van és még mindig élnek ilyenek mint te!
Tegyél fel új kérdést mondjuk a Marssal!
Az elmúlt években, így év végéhez közeledve újra és újra előkerül a „világvégét” jelentő találkozás az "Apophis " nevű (vagy éppen másik) aszteroidával. Most az oroszok vették elő újra a témát. Anatolij Perminov, orosz űrügynökség vezetője a Golos Rossii rádióban elmondta, hogy az űrügynökség hamarosan tanácskozást tart, hogy felbecsüljék az Apophis nevű aszteroidával kapcsolatos program lehetőségeit. Perminov szerint lehetséges, az ügynöksége végül felkéri a NASA-t, az Európai Űrügynökséget, a kínai űrügynökséget és másokat, hogy csatlakozzanak a projekthez.
Az Apophis egy 270 méter átlagos átmérőjű aszteroida, 2004-ben, felfedezésekor a csillagászok még úgy becsülték, annak az esélye, hogy 2036-ban a Földbe csapódik, 37 az 1-hez. Később azonban kizárták, hogy egy ilyen esemény megtörténhetne. Az újabb becslések szerint nem jön közelebb a bolygónkhoz, mint 30 ezer kilométer. Inkább hihető egy olyan veszély ami bizonyítható, létező veszély, esetleg bármi történhet közben ....
Szerintem földön kívüliek, UFO-k akárhogyan is nevezzük őket, léteznek mivel az univerzumban rengeteg naprendszer van, és kizártnak tartom hogy nem alakulhatott ki hozzánk hasonló élet.
Az más kérdés, hogy pont azon az állítólagos bolygón laknak-e...
Na most ha tényleg létezik az a bolygó akkor senki nem fogja azt közölni velünk, míg nem egyszer késő lesz(Egyébként állítólag már 2007 óta látható)és én azt hallottam, hogy nem a 10. bolygó, hanem egy szomszédos naprendszer egyik bolygója.
A bolygó létezhet, és ha valóban nagyobb mint a föld akkor a tömegvonzásával letérítheti a pályájáról, lelassíthatja a forgását, esetleg megállíthatja, és én érdekesnek tartom hogy hirtelen megnőtt a lakható bolygók keresése...:D
Vagy a technika fog rohamosan fejlődni.
Ha meg valóban az űrgyíkok jönnek akkor sem fog kipusztulni az emberiség, maximum egy része.
UI:,,a Föld szerinted hagyja hogy itt élősködjünk rajta?''
Ez persze szerény véleményem. Lehet hülyézni NEM BIZONYÍTOTTA SENKI HOGY NEM ÍGY VAN!:)
szerintem ez nem igaz
viszont problémák lehetnek a közeljövőben
úgy érzem, nagy változások közelítenek felénk
talán valaminek meg kellene dőlnie ezen a bolygón
de ha nem dől meg, akkor nagyon kemény, rideg, lelketlen, embertelen, gépies, technicizált világ jöhet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!