Igaz az, hogy 2012-ben egy, a naprendszerünkben 3600 évente elhaladó, Nibiru nevű bolygó miatt lesz világvége?
"Hallottam emberektől"... Na ez aztán jó érv :D
Az izlandi vulkáni hamu kapcsán a magyar tudós csak ekegett-makogott arról, hogy mikor ér ide a felhő, s rá fél órára itt is volt. Ha egy tudós, akinek ez a foglalkozása nem tudja a megközelítő választ, akkor hogy lehet hinni egy átlagembernek?
A Nibiru létezik,de nem hiszek abban,hogy veszélyt jelentene a földre.Én ebben az egész világvége dologban nem igazán hiszek.Az emberek csak találgatnak,aztán majd meglátjuk,mi lesz...ebben a témában még a tudósok sem állnak a helyzet magaslatán.
Szóval,nyugtasson meg az a gondolat,hogy minden bolygónak megvan a maga adott keringési pályája,amitől nem tér el.Erről különféle fizikai törvényszerűségek gondoskodnak,például a tömegvonzás,stb...Ügyesen megoldotta ezt a teremtő.én nem aggódom emiatt.
Lenullázódik egy régi civilizáció pontatlan naptárja. Még az Y2K mizériát csak-csak értettem bármilyen indokolatlan volt is, de mi közünk a majákhoz?
Az van amúgy, hogy a Trollas Kígyóék miután agyagból és fából nem jött össze, kukoricalisztből teremtettek embert ie. 3114 augusztus 11-én, du fél kettő és négy óra között. azóta számolva egy többé-kevésbé húsz alapú ötszámjegyű stopper 2012-ben a téli napfordulón lépi túl a 12.19.19.17.19-et. A 13.0.0.0.0 pedig nagyon szerencsétlenül hangzik, ezért biztosan jön a világvége.
Aki ezt elhiszi annak pont annyi kereke van ki mint amennyit az indiánok feltaláltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!