Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Szerintetek, ha teszt bolygó...

Szerintetek, ha teszt bolygó vagyunk, akkor mit tesztelnek rajtunk az űrlények?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 6. 11:39
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
87%
Azt, hogy hogyan nem szabad viselkedni egy bolygóval szemben.
2011. ápr. 6. 11:55
 2/28 anonim ***** válasza:
42%
Bolygó Hollandi?
2011. ápr. 6. 12:04
 3/28 anonim ***** válasza:
75%
Nem teszt bolygó vagyunk, hanem egy óriási szuper kompjúter, aminek feladata megtalálni a végső kérdést a végső válaszra. Mivel a végső választ már egy másik szuper kompjúter megállapította. A végső válasz 42. Már csak a végső kérdést kell megállapítani.
2011. ápr. 6. 12:07
 4/28 anonim válasza:
Az érzelmileg kiüresedett, öröklétre kárhoztatott ősi vízibolygó szülöttei kíváncsiak voltak, hogy a rövid életű lények milyen érzelemgazdagok, merthogy ők már elfeledték ifjú önmagukat. Közben arra is rájönnek, hogy előbb, vagy utóbb az emberek kinyírják egymást, úgyhogy ezek az űrlények inkább nem foglalkoznak velünk többet.
2011. ápr. 6. 12:14
 5/28 anonim ***** válasza:
100%
Én tudok olyan bolygón élő fajt, ahol pont ők tanulnak tőlünk szeretetet, toleranciát. Ahol nem ismerik csak a keménységet, a kutatást, de az egymás iránti érzelmek náluk nem ismert. Általam sokat megismertek ezekből az érzésekből. Én tanulok tőlük kitartást, ők meg tőlem humánusabb fellépést a másik iránt. Érdekes, de igaz amit leírtam.
2011. ápr. 6. 12:21
 6/28 anonim ***** válasza:
85%
szerintem a füvet.
2011. ápr. 6. 12:21
 7/28 anonim ***** válasza:
100%
Kíváncsiak, hogy az utolsó életben maradt ember majd agyonveri-e saját magát a pénzéért...
2011. ápr. 6. 12:26
 8/28 A kérdező kommentje:
és az melyik fajt és melyik bolygó az, ahol tanítasz
2011. ápr. 6. 12:47
 9/28 anonim ***** válasza:
41%
Mik azok az űrlények?
2011. ápr. 6. 13:56
 10/28 anonim ***** válasza:
perssze:)
2011. ápr. 6. 14:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!