Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Szerintetek, ha teszt bolygó...

Szerintetek, ha teszt bolygó vagyunk, akkor mit tesztelnek rajtunk az űrlények?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 6. 11:39
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
ez egy képletesen értett kérdés...
2011. ápr. 6. 14:54
 12/28 anonim ***** válasza:

Ezt nem éppen így kellene értelmezni véleményem szerint...

Ez a dolog az, hogy most figyelnek meg minket, hogy az elnyomásban és a befolyásoltságban tudunk-e olyan dolgot tenni, hogy igaziból szabad emberek legyünk.. Tudnotok kell, hogy a mi világunk nem igazi szabadság, mi nem vagyunk szabadok, le vagyunk láncolva, és ezt a dolgot terheli az is hogy függünk intézményektől befolyásoló rendszerektől is sajnos....

Lehet úgy is értelmezni, hogy talán mi vagyunk a galaxisunkban egy olyan bolygó ami hamarosan a 5-dimenzióba lép ennek a dolognak meg van az a esélye hogy nem fog sikerülni, ezért is lehet azt nézni hogy mi egy teszt bolygó vagyunk, hogy sikerül vagy nem... Ha sikerül akkor elvileg tudat szakadásban részesülhetünk, hogy mit jelent ez?

- tudtommal a kozmikus tudás anyagát az agyunk fel tudja dolgozni, én erre gondolok, vagy éppen egy változáson megyünk át aminek köszönhetően egy felsőbb rendűbb lények leszünk a mostaninál, hogy mit is jelent ez: egyszerű szóval Krisztus tudatnak mondják a plejádok...

Sok dolgot lehetne még érteni ez alatt hogy teszt bolygó vagyunk,... De semmi kép nem azt értem a teszt bolygó alatt hogy minket , a földet más lények idegenek alkották volna, és egy élő közösség létrehozásával megfigyelésre használnák...

2011. ápr. 6. 18:03
 13/28 anonim ***** válasza:
78%
Egyértelműen a hülyeséget tesztelik, és a teszt központja az ezotéria rovat a GYIK.hu-n!
2011. ápr. 7. 12:22
 14/28 anonim válasza:
Az e lhülyülést
2011. ápr. 8. 11:04
 15/28 anonim válasza:

Ágika86!

Végső válasz szerintem nem létezik, csak egyre mélyebbre jutnál a "nyúl üregébe", ami nem feltétlenül egészséges az elmeállapotra nézve. Ideje megelégednünk azokkal az információkkal amiknek birtokában van az emberiség.

2011. ápr. 9. 13:41
 16/28 anonim ***** válasza:

"ez egy képletesen értett kérdés..."

Akkor megfogalmaznád hogy mire vársz választ? Mert én vagy poén kérdésnek, vagy filozofikus kérdésnek tudom értelmezni. De a "képletesen értett kérdés"-t nem értem.

2011. ápr. 9. 15:40
 17/28 anonim ***** válasza:
100%

13:41

Márpedig végső válasz létezik és ezt tudjuk, h 42. Csak még azt nem tudni, h mi a végső kérdés.

2011. ápr. 9. 22:44
 18/28 anonim válasza:

Ágika86!

Ráálltam a témára mikor olvastam a felvetésedet és belefájdult a fejem. Jelnek vettem, azt véltem, hogy nem kellene feszegetni a témát. De ha ennyire fontos neked, hát tessék:

A végső kérdés megtalálását az orvostudomány segít megkeresni. Mindenképpen valami ciklikus témával kapcsolatos, mégpedig sejt témakörben.

A kérdés tehát valami ehhez hasonló lehet:

Hány ciklus lezajlása után osztódik egy sejt?

2011. ápr. 10. 11:02
 19/28 alfonz64 ***** válasza:

-Csináltak egy állatkertet és elnevezték földnek :)

-Ledobtak ide egy hozzájuk képest 1000/részt intelligens valamit(ebből lett az ember) majd az felépíti a bolygót, infrastruktúrát. Haza ugrottak a többiekért, és visszajönnek ez kb:10.000 év. Itt hagytak pár ufo-t hogy irányítsák a földi építkezéseket, tudat alatt. Majd véletlenül egy vírus mindent kipusztít, nos akkor érkeznek meg az idegenek. Így vándorolnak, szaporodnak bolygóról bolygóra hogy biztosítsák létüket a világegyetemben. :)

2011. ápr. 10. 12:44
 20/28 anonim ***** válasza:
100%

a hülyeség határát.

Einstein apja is földönkívüli megfigyelő volt, azért is emlegette aztán mindig, hogy csak két dolog végtelen, a világegyetem és az emberi hülyeség. bár hozzá is tette mindig, hogy az előbbiben még nem biztos.

2011. ápr. 11. 17:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!