Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Igaz az, hogy 2012-ben egy, a...

Igaz az, hogy 2012-ben egy, a naprendszerünkben 3600 évente elhaladó, Nibiru nevű bolygó miatt lesz világvége?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy a film nem erről szól, meg minden, de én azt olvastam, meg hallottam is emberektől, hogy igen. És hogy azért, mert a Nibiru több 10x nagyobb mint a föld és a mágneses terével lesz valami...én kezdek félni =S
2010. máj. 7. 14:45
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/78 anonim ***** válasza:

Szerintem valami nagy dolog tényleg fog történni 2012-ben.

Hogy mi, azt nem tudom, de ha ilyen sok dolog történik "pont akkor", akkor valami lesz itt.

2010. máj. 13. 22:23
 42/78 anonim ***** válasza:
pont ez az.."pont akkor" ilyen sok dolog történik. már 2000-ben is sok dolog "pont akkor történt" és még sem történt semmi.
2010. máj. 14. 14:35
 43/78 anonim ***** válasza:

Vigyázz Ash elpusztít Pikachuval együtt.

Amúgy aki ilyen nana.hu-s szart olvas az meg is érdemli

2010. máj. 15. 12:21
 44/78 anonim ***** válasza:
Ha megnézitek a 3. oldalon lévő hosszú választ: Azt kérdezi, hogy lehet, h ennyiszer elhaladt és nem lett bajunk. Abban igaza van, hogy ha 3600 évente jön, akkor ez biztos hogy kamu. De mi lenne hogy ha több milliárd év? Akkor lehet h kipusztult minden és kifejlődött egy valami a földön. Aztán megint nyomtak egy restartot ezzel a niagara vízeséssel v mi a neve :D aztán megint.Mondjuk ez a bolygó ez kamu, mert olvastam h nem is látták, de viszont azt is olvastam, hogy ha elhaladna egy ilyen bolygó itt, akkor valszeg hurrikánok meg mindenféle ilyen történne. És akkor nézd meg a filmet :D:D Nem azt mondom h 2012ben lesz a világvége, de abban szinte biztos vagyok h vmi égitest foglya elpusztítani, vagy mi magunk, mert ugye ha így haladunk 100 150 év és már nem lesz élhető a Föld. Ennyit tudtam hozzáfűzni kérjük nem lepontozni, az ajtók zárulnak. Adiosz
2010. máj. 17. 16:29
 45/78 anonim ***** válasza:
100%
[link] ez téll érdekes olvassátok el :O:O:O:O
2010. máj. 17. 16:43
 46/78 anonim válasza:
100%
A Nibiru létezik meg minden,csak ugye nagy a pályája.Ezért a bolygónak 1 földi év mondhatni 3600 földi év.Ráadásul a pályája még nem is szabályos.Most vegyük azt hogy minden 3600. évben elhalad itt,de kb a Nap mögül kezdhette mert különben már rég belénk rohant volna.Vegyük hogy minden 3600. évben mozdul felénk 2 métert(Ami lehet hogy sok).Igaz,még így is valahogy el kellett kerülnie a Napot anélkül hogy belerohanna,ami valljuk be-elég lehetetlenül hangzik.Ettől feltétlenül 2003-ban asszem lehetett látni nyáron a Nibiru-t.(Rohadt pici barna folt a Nap mellett napkeltekor és napnyugtakor.
2010. máj. 18. 21:38
 47/78 anonim ***** válasza:
100%
nem. csak egy új korszak kezdődik, a technikai fejlődésnek érünk a végére.
2010. máj. 20. 01:34
 48/78 anonim ***** válasza:
Valószínü hogy végelesz a világnak több millio év mulva te okoska...gondolkodj már..a jubiter is legalább 30× nagyobb..huhh ez fájt
2010. máj. 20. 17:28
 49/78 anonim ***** válasza:
Igen a Nibiru létezik. Reptoid Emberevő Istengyíkok lakják, akik 2012-ben nagy lakomát szeretnének csapni, de vagyunk egy páran itt az Ellenállásban akik mindent megtesznek, hogy ezt megakadályozzák.
2010. máj. 31. 20:32
 50/78 anonim válasza:
Na erről a variációról még nem is hallottam... egyébként nekem teljesen mindegy hogy világvége lesz-e vagy sem, meghalunk vagy sem, a lényeg az, hogy gyors, fájdalom mentes halált haljunk... egyébként már várom 2012. december 21-ét :D Szerintem az egy emlékezetes nap lesz mindazoknak, akiknek egy kicsit is piszkálja a fantáziáját ez az egész világvége dolog. Nekem legalábbis biztosan, hiszen ha jól tudom akkor legutóbb 2000-re ígérték a világvégét, és én azelőtt 3 évvel születtem, szóval akkor még nem nagyon tudtam erről. De most... izgalmas lesz, az biztos! :) És szerintem ne félj, ha a sors úgy akarja hogy ne élj tovább a Földön (máshol se), akkor fogadd el. De itt most nem is a halálról van szó, hanem arról, hogy ez az egész 2012, világvége, Nibiru dolog kamu. Aztán bocsássátok meg, ha valami mégis igaz lesz, akkor az egy természetfeletti csoda. Ennyit tudok mondani.
2010. jún. 4. 18:28
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!