Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Igaz az, hogy 2012-ben egy, a...

Igaz az, hogy 2012-ben egy, a naprendszerünkben 3600 évente elhaladó, Nibiru nevű bolygó miatt lesz világvége?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy a film nem erről szól, meg minden, de én azt olvastam, meg hallottam is emberektől, hogy igen. És hogy azért, mert a Nibiru több 10x nagyobb mint a föld és a mágneses terével lesz valami...én kezdek félni =S
2010. máj. 7. 14:45
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/78 anonim ***** válasza:
100%

Tegyuk fel, hogy 1,5 milliard eve van elet a Foldon (ami igazabol sokkal regebb ota van, de lenyegtelen, ennyi is eleg) Ha minden 3600 evben elhalad a naprendszerunkben a bolygo, akkor ez azt jelenti, hogy eddig nagyjabol 416666 alkalommal haladt el. Az osszes bolygo kozul 4 kisebb a Foldnel: A Merkur a Venusz a Mars es a Pluto. Tehat ezek szerint ha az a bolygo elhalad a mi naprendszerunkben, akkor annak az eselye, hogy egy olyan bolygo mellett halad el, amiben kart tenne igen magas. Ennek ellenere is az osszes fent emlitett bolygo koszoni szepen jol van.

Raadasul, bar nem tudom, hogy a 10x nagyobb mire vonatkozott, de ha az atmerojere, akkor az EGYETLEN nagyobb bolygo a Jupiter (ugyanis a Fold radiusza 6371km, ennek a tizszerese ertelemszeruen 63710km, a Szaturnusz radiusza (ami a masodik legnagyobb bolygo) 58232km tehat meg ennel a bolygonal IS nagyobb a Nibiru.)

Szerinted mekkora az eselye annak, hogy tulajdonkepp egy Jupiter meretu bolygo mintegy 420ezer alkalommal elhaladt a Foldunk kozeleben, es nem okozott semmi problemat, DE most 2012-ben, amikor a majaknak elfogyott a kovuk, amire irtak a naptarat, esetleg a naptariro megunta es elment mittudomen jakot borotvalni, megis megtortenik? Ehhez nem kell tudosnak lenni, csak jozan paraszti esz kell hozza.

2010. máj. 7. 17:21
 22/78 anonim ***** válasza:
100%
Arrol nem beszelve, hogyha ez a bolygo kevesebb, mint harom ev mulva ideer, es valoban akkora, mint amekkoranak beallitjak, akkor mar szabad szemmel is lathatnad. Vagy ha nem, akkor a leggagyibb amator csillagasz felszerelessel. Bekeljetek meg vele, a nibiru nem letezik, vagy legalabbis nem a mi kozelunkben:)
2010. máj. 7. 17:28
 23/78 anonim ***** válasza:
87%

Istenem hogy megy a pletyka.. :D

én nem tudhatom az igazat,és te sem,sőtt,legfeljebb a szemét NASA,ami mindent titkol..Én nem vagyok biztos ebben a Nibiruban,bármennyire is szeretném,mert szeretném,hiszen nem világvégét hozna,ha jönne,hanem épp egy új világot..A Nephilimek,akik meg az egyik holdjukon laknak, ezer éves segítői az embereknek..Semmitől nem kell félned,ha tiszta a lelked!Amúgy én azt hallottam 23X nagyobb,mint a föld! XD A szegény maják,meg már szégyenlik hogy maják,mert nem a világ végét jelenti,hanem egy ciklus végét az a szerencsétlen naptár.. :S tényleg sajnálom a majákat..a világnak pedig nem lesz vége,de azt senki sem tudja,hogy fog-e változni.

Én nem félek semmitől sem,úgy élek,mint eddig,és kifejezetten várom 2012-őt,hogy mi lesz az IGAZ!!!

2010. máj. 7. 17:50
 24/78 anonim válasza:
77%
Nibiru állítólag egy barna színű törpecsillag amely a naprendszer 10. tagja és 3600 évenként kerüli meg a napot. 2012 december 21-én a maya naptár szerint korszakváltás következik be és sokan a Nibiru felbukkanásához tulajdonítják ezt. Sokan azt mondják, hogy ki fog pusztulni az emberiség még mások szerint egy felsőbb szintre lépünk majd.... [link] ezt meg nézd meg!
2010. máj. 7. 18:45
 25/78 anonim ***** válasza:
100%
Én nem olvastam végig a válaszokat, de én ezt a variációt még nem hallottam.Én eddig csak arról hallottam, hogy 2012-re azt jósolták a maják, hogy vilávége lesz, sőt, azt is megmondták, hogy december 21-én...De mivel ennyi változata van ennek az egésznek és kb. minden 10-15 évben kitalálják, hogy világvége lesz, ezért nem hiszek ebben a dologban.
2010. máj. 7. 19:29
 26/78 A kérdező kommentje:
Nem azt írtam 10x hanem h több 10x xD Amúgy utánanéztem, és tényleg nem igaz. Azt is megnéztem, hogy az emberiség 1 milliárd év múlva már nem fog létezni, 7,59 milliárd év múlva a Föld elpusztul. A Nibirut pedig tényleg lehetne látni. A maják naptárában amúgy 7 ciklus van, most az 5.-ben vagyunk, ami 2012-ben ér véget, 2012-ben nem világvége, hanem a 6. ciklus kezdete lesz, ami állítólag változásokat hoz...ezeket csak olvastam nem én állítom xD Jah és köszi a válaszokat =D
2010. máj. 7. 21:14
 27/78 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy bonyolult dolog, de az tuti, hogyha még így is lenne, a politikailag és gazdaságilag befolyásos országok elitjének biztosítanának védelmet, de a többi lakosnak, és a fejlődő országoknak nem biztos.... Ha így is lesz, hogy bekövetkezik, olyan gyorsan fog megtöténni, hogy észre sem fogjuk venni.
2010. máj. 7. 21:24
 28/78 anonim ***** válasza:
76%
nem gond,mert ha így lesz,engem Astar Sheran úgyis elvisz! :)
2010. máj. 7. 21:27
 29/78 anonim ***** válasza:
100%
hm
2010. máj. 8. 10:55
 30/78 anonim válasza:
100%
állítólag a napkitörés végez velünk
2010. máj. 8. 14:27
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!