Igaz az, hogy 2012-ben egy, a naprendszerünkben 3600 évente elhaladó, Nibiru nevű bolygó miatt lesz világvége?
Tegyuk fel, hogy 1,5 milliard eve van elet a Foldon (ami igazabol sokkal regebb ota van, de lenyegtelen, ennyi is eleg) Ha minden 3600 evben elhalad a naprendszerunkben a bolygo, akkor ez azt jelenti, hogy eddig nagyjabol 416666 alkalommal haladt el. Az osszes bolygo kozul 4 kisebb a Foldnel: A Merkur a Venusz a Mars es a Pluto. Tehat ezek szerint ha az a bolygo elhalad a mi naprendszerunkben, akkor annak az eselye, hogy egy olyan bolygo mellett halad el, amiben kart tenne igen magas. Ennek ellenere is az osszes fent emlitett bolygo koszoni szepen jol van.
Raadasul, bar nem tudom, hogy a 10x nagyobb mire vonatkozott, de ha az atmerojere, akkor az EGYETLEN nagyobb bolygo a Jupiter (ugyanis a Fold radiusza 6371km, ennek a tizszerese ertelemszeruen 63710km, a Szaturnusz radiusza (ami a masodik legnagyobb bolygo) 58232km tehat meg ennel a bolygonal IS nagyobb a Nibiru.)
Szerinted mekkora az eselye annak, hogy tulajdonkepp egy Jupiter meretu bolygo mintegy 420ezer alkalommal elhaladt a Foldunk kozeleben, es nem okozott semmi problemat, DE most 2012-ben, amikor a majaknak elfogyott a kovuk, amire irtak a naptarat, esetleg a naptariro megunta es elment mittudomen jakot borotvalni, megis megtortenik? Ehhez nem kell tudosnak lenni, csak jozan paraszti esz kell hozza.
Istenem hogy megy a pletyka.. :D
én nem tudhatom az igazat,és te sem,sőtt,legfeljebb a szemét NASA,ami mindent titkol..Én nem vagyok biztos ebben a Nibiruban,bármennyire is szeretném,mert szeretném,hiszen nem világvégét hozna,ha jönne,hanem épp egy új világot..A Nephilimek,akik meg az egyik holdjukon laknak, ezer éves segítői az embereknek..Semmitől nem kell félned,ha tiszta a lelked!Amúgy én azt hallottam 23X nagyobb,mint a föld! XD A szegény maják,meg már szégyenlik hogy maják,mert nem a világ végét jelenti,hanem egy ciklus végét az a szerencsétlen naptár.. :S tényleg sajnálom a majákat..a világnak pedig nem lesz vége,de azt senki sem tudja,hogy fog-e változni.
Én nem félek semmitől sem,úgy élek,mint eddig,és kifejezetten várom 2012-őt,hogy mi lesz az IGAZ!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!