Igaz az, hogy 2012-ben egy, a naprendszerünkben 3600 évente elhaladó, Nibiru nevű bolygó miatt lesz világvége?
Nostradamus jóslatai is 2012-ig íródtak, elvileg a béke időszakáig.
De addig még jóslatai szerint jön egy világháború a zsidóság és a többi nép között, amit elvileg egy zsidó robbant ki, aki a francia trónon ül.. ügye a miniszterelnök most ott magyar származású zsidó.. és olyan 2011-re datálja...
Jó lenne, ha legalább ez az egy jóslat nem jönne be..
előttem szóló: hülye vagy
kb 1% ha bejött....
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Gond az, hogy már sok szempontból elkéstünk a változtatásokkal, ráadásul még csak felismerési szakaszban vagyunk.. eh..
egyébként nálunk sem véletlenek ezek a nagy árvizek. Egyrészt a változó dőlésszög, másrészt az általunk kreált gondok okozzák az ilyen jelenségeket.
Ki látta a Nibirut?
Igazából még senki. Ez azért van, mert nem felfedezték, hanem kitalálták. Az eredeti copyright a sumérokat illeti, akik Marduk főisten égi otthonának adták ezt a nevet, miután ő felszabadította a többi istent,és megölte az Annunakikat. Ezt a mítoszt a babilóniak költötték, hogy valamivel igazolni tudják, miért igázták le a sumér kultúra többi városát. Eredetileg Marduk egy kisebb isten volt, és a Nibiru nem is létezett. Valószínűsíthető, hogy a Jupitert nibiruzták le, de ezt sem sikerült még bizonyítani. ---olvastam
De figyu...Ha létezne az a bizonyos "Nibiriu" nem gondolod h az asztrológusok rég felfedezték volna???(már ha olyan nagy) én 1 filmben azt láttam hogy a Nap közeledik a Földhöz, és 2012-ben teljesen el fogja nyelni a Nap a Földet...A vallástanárnő azt mondta h a Nap kezdi elveszteni az ,,energiáját,, és egy napon sötétség és hideg fogja elboritani a Földet...de én is kezdek hinni a világ végébe mivel télen fagy van nyáron kánikula, állotólag mi (Erdély) elérjük a 40 fokot is...Rengetek árviz van mostanába, akkor hozzá se tegyem Haiti-t és a többi földrengéses helyet,a vulkánkitörések, stb...
a nap közeledik a földhöz
szerinted attól van melegebb........
gondolkozz már egy kicsit mielőtt hülyeségeket irkálsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!