Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Igaz az, hogy 2012-ben egy, a...

Igaz az, hogy 2012-ben egy, a naprendszerünkben 3600 évente elhaladó, Nibiru nevű bolygó miatt lesz világvége?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy a film nem erről szól, meg minden, de én azt olvastam, meg hallottam is emberektől, hogy igen. És hogy azért, mert a Nibiru több 10x nagyobb mint a föld és a mágneses terével lesz valami...én kezdek félni =S
2010. máj. 7. 14:45
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/78 anonim ***** válasza:

Nostradamus jóslatai is 2012-ig íródtak, elvileg a béke időszakáig.

De addig még jóslatai szerint jön egy világháború a zsidóság és a többi nép között, amit elvileg egy zsidó robbant ki, aki a francia trónon ül.. ügye a miniszterelnök most ott magyar származású zsidó.. és olyan 2011-re datálja...

Jó lenne, ha legalább ez az egy jóslat nem jönne be..

2010. jún. 4. 19:54
 52/78 anonim ***** válasza:
62%

előttem szóló: hülye vagy

kb 1% ha bejött....

2010. jún. 4. 20:34
 53/78 anonim ***** válasza:
hééé, 1 az ha semmilyen háború nem vet véget a földi életnek, v bolygó, v mittomén, akkor mi magunk max 150 éven belül tönkretesszük a környezetszennyezéssel + már elkezdtek olvadni az északi (v déli) sarkon lévő jégtömbök. Szal nem pár millió év ahogy vmelyik válaszoló írta!
2010. jún. 4. 21:13
 54/78 anonim ***** válasza:
az előzőnek igaza van!De ne higgyétek,hogy ezt megengedjük magunknak!Furának tűnik most,de az emberiség fel fogja ismerni a problémát,és gyökeresen meg fogunk változni!Már csak annak érdekében is,hogy életben maradjunk!Elég sok ember kezdett el pozitívan állni a dolgokhoz,ennek oka van!Érzik a vesztüket,és bizonyos negatív dolgokkal érzik,hogy nem fognak előrébb haladni!minden összefüggésben van,mindent a logika irányít,az egész univerzumban!
2010. jún. 4. 21:58
 55/78 anonim ***** válasza:
100%
Mindenkinek ajánlom ezt : *****

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2010. jún. 5. 17:12
 56/78 anonim ***** válasza:
Miért pont 13 is menne és miértnem 20 ig , aztán a Nobirurol annyit hogy az állitolagos kordinátája helyén feketével kivan satirozva az ürnek az a szeglete ...
2010. jún. 9. 17:56
 57/78 anonim ***** válasza:

Gond az, hogy már sok szempontból elkéstünk a változtatásokkal, ráadásul még csak felismerési szakaszban vagyunk.. eh..

egyébként nálunk sem véletlenek ezek a nagy árvizek. Egyrészt a változó dőlésszög, másrészt az általunk kreált gondok okozzák az ilyen jelenségeket.

2010. jún. 9. 23:22
 58/78 anonim válasza:

Ki látta a Nibirut?

Igazából még senki. Ez azért van, mert nem felfedezték, hanem kitalálták. Az eredeti copyright a sumérokat illeti, akik Marduk főisten égi otthonának adták ezt a nevet, miután ő felszabadította a többi istent,és megölte az Annunakikat. Ezt a mítoszt a babilóniak költötték, hogy valamivel igazolni tudják, miért igázták le a sumér kultúra többi városát. Eredetileg Marduk egy kisebb isten volt, és a Nibiru nem is létezett. Valószínűsíthető, hogy a Jupitert nibiruzták le, de ezt sem sikerült még bizonyítani. ---olvastam

De figyu...Ha létezne az a bizonyos "Nibiriu" nem gondolod h az asztrológusok rég felfedezték volna???(már ha olyan nagy) én 1 filmben azt láttam hogy a Nap közeledik a Földhöz, és 2012-ben teljesen el fogja nyelni a Nap a Földet...A vallástanárnő azt mondta h a Nap kezdi elveszteni az ,,energiáját,, és egy napon sötétség és hideg fogja elboritani a Földet...de én is kezdek hinni a világ végébe mivel télen fagy van nyáron kánikula, állotólag mi (Erdély) elérjük a 40 fokot is...Rengetek árviz van mostanába, akkor hozzá se tegyem Haiti-t és a többi földrengéses helyet,a vulkánkitörések, stb...

2010. jún. 10. 12:53
 59/78 anonim ***** válasza:

a nap közeledik a földhöz

szerinted attól van melegebb........

gondolkozz már egy kicsit mielőtt hülyeségeket irkálsz

2010. jún. 10. 18:32
 60/78 anonim ***** válasza:
100%
Úristen mennyi hülyeséget képesek összehordani az emberek... Gondolkozzatok már csak picit a józan paraszti eszetekkel. A dátumot már tudjuk de az okot még nem? :) ugyanmár...
2010. jún. 10. 19:00
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!