Igaz az, hogy 2012-ben egy, a naprendszerünkben 3600
évente elhaladó, Nibiru nevű bolygó miatt lesz
világvége?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy a film nem erről szól, meg minden, de én azt olvastam, meg hallottam is emberektől, hogy igen. És hogy azért, mert a Nibiru több 10x nagyobb mint a föld és a mágneses terével lesz valami...én kezdek félni =S
Nem hallottam még erröl,de amugy ha tudnának is róla a kutatók nem mondanák el most,hogy ne legyen pánik.
2010. máj. 8. 18:10
33/78 anonim válasza:
Ennyi hülyét istenem. A MAJÁK NEM VILÁGVÉGÉT JÓSOLTAK!HANEM AZT,HOGY EGY VÁLTOZÁS FOG BEKÖVETKEZNI,ÉS ÚJ KORSZAKBE LÉPÜNK! ÉS A MAJÁKNÁL DECEMBER 21-ÉN ÉR VÉGET AZ ÉV!EGYSZERŰEN CSAK GONDOLTÁK HOGY 2013-RA MÁR ÚGY IS KIHALNAK!
2010. máj. 9. 14:05
34/78 anonim válasza:
1. ha a nibiru tényleg 3600 évente jön ami állítólag 3 év múlva lesz, azt már biztos látnánk szabad szemmel is.
2 a maják nem világvégét jósoltak hanem egy új korszak kezdetét.
neféljetek. lehet h 2013-ban jót röhögünk rajta.(:
2010. máj. 9. 16:19
35/78 anonim válasza:
1 a maják nem Jézus születésétől számoljak az időt pl.a zsidók úgytudom 5771-et írnak
2010. máj. 9. 16:21
36/78 anonim válasza:
A Nibiru nevü bolygó a NASA hivatalos honlapján is fent van.
2010. máj. 9. 22:22
37/78 anonim válasza:
Valóban, több találatom is van nasa.gov-domainen belül. Mindegyik cáfolat, egymásra mutató linkekkel, arról hogy azon a bizonyos "észlelésen" csupa naprendszeren kívüli objektum volt, hogy ha jönne bármiféle Birimbau az már szabad szemmel is látható kellene hogy legyen, hogy Eris egy létező törpebolygó, de esze ágában sincs idejönni, jól elvan Plútóval a kinti olcsó helyeken.
A Vibrimibritek NEM LÉTEZIK. (És Bush sem űrgyík csak egy belterjes retardált drogos politikuscsemete.)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!