Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Igaz az, hogy 2012-ben egy, a...

Igaz az, hogy 2012-ben egy, a naprendszerünkben 3600 évente elhaladó, Nibiru nevű bolygó miatt lesz világvége?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy a film nem erről szól, meg minden, de én azt olvastam, meg hallottam is emberektől, hogy igen. És hogy azért, mert a Nibiru több 10x nagyobb mint a föld és a mágneses terével lesz valami...én kezdek félni =S
2010. máj. 7. 14:45
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/78 anonim válasza:
há hogy a tűz lángjába ne!
2010. jún. 26. 01:32
 62/78 anonim válasza:
18:32-filmben lattam ok??szoval nem en talaltam ki nehogy mar en legyek a hibas azert amit filmben lattam
2010. júl. 2. 20:27
 63/78 anonim ***** válasza:

OFF:

a filmben több baki van,de én most a legnagyobbat írom...

mint tudjuk(állítólag,bár volt már szinte minden évre mondva világvége)december 21.-én lesz.A filmben azt mondják,hogy a nyári olimpiai játékok megszakadtak :D

Meg a kedvencem ez,h:"Gordon jó ember..."

xDDDDDD

ON:EZ hülyeség...

2010. júl. 10. 13:54
 64/78 anonim ***** válasza:
öhm ! az a pandora he ne avatározz xD mert elmegyek oda 6 év alatt és bealakulok avatárrá rád rakok egy pörgöt xD
2010. júl. 17. 13:12
 65/78 anonim ***** válasza:
:D
2010. júl. 17. 21:54
 66/78 anonim ***** válasza:

12:53: Ez meg fog tortenni, a nap kialszik es "osszeroskad", igy magahoz vonzza a kornyezo bolygokat, de ez a folyamat meg NEM kezdodott el es meg sokaig nem is fog (mar nem lesznek emberek a foldon, mikor ez megtortenik)

Egyebkent meg imho, bar ezt nem tudom alatamasztani nincs tobb termeszeti katasztrofa, mint volt, csak egyreszt valtoztak az emberek es az eletkorulmenyek, masreszt jobban aradnak a hirek.

2010. júl. 17. 22:09
 67/78 M@x ***** válasza:

Kb. 23-26-szor nagyobb mint a Föld.

És ez szerintem a legesélyesebb, és legvalószínűbb világvége jóslat, amiket hallottam.

Mert egy bolygó simán végezhet egy másikkal.

Szerintem.

2011. márc. 16. 18:09
 68/78 anonim válasza:

Nah tessék a NASA tisztáz mindent:

[link]

:D

2011. szept. 30. 17:12
 69/78 anonim ***** válasza:

Idézek egy régi válaszolót "de ... ha 3600 évente jön a naprendszerünkbe,akkor már akár milliószor,milliárdszor is jöhetett...nem?:D "

jöhetett is,de viszont minden testnek pályája ,métereket változik idővel. közben meg is változhat,egy másik külső behatástól ütközhet,egyéb mással is. Evvel az egész pályáját meg változtathatja. Ez mind befolyásolhatja a mozgását. Ezt senki sem tudhatja előre, de valaki ki tudta számítani a maja korszakban,fejlett számolási tudásukat, valami, vagy valaki más is elő segíthette a pontos számolásukban (sok 12 est számoltak össze varázslatos számokban sok legendában,mítoszokban példa: 12 parancsolat és mindenki azt hitte,hogy semmiség vagy buta gondolat,de minden ilyen jellegű tudásban ott a 12-es szám,ami rejtély még máig

( elméletek szerint vagy földön kívüliek hozzák a világ végét,vagy ők jelezték nekünk évekkel ezelőtt,hogy segíthessünk magunkon, esetleg azért nem figyelnek ránk,és nem védenek meg minket,hogy lesz ami lesz, mert ha nem leszünk okosak védekezni az ütközés ellen,akkor utána könnyen letelepedhetnek ,nem lesz szükségük ránk,és azért nem bántanak minket,mert nem avatkoznak a természetbe, evvel esélyt adtak fajunknak védekezni. Ha sikerül meg védenünk bolygónkat,akkor esetleg segítenek nekünk a problémáinkban.) -Evvel tesztelhetik azt,milyen az ember,ha össze kell fogni!!!

HA nem fogunk össze akkor elpusztulunk,ha meg tanulunk össze fogni és jól védekezni,akkor számukra is érdekes lényekké válunk,ezért segíthetnek nekünk!

Utóbbiban sok a logika,van valóság alapja,aki elhiszi,hogy létezik. Aki nem hiszi az már most el vesztett minden reményt. Remélem evvel semmi rosszat nem írtam,én tudományosan közelítettem meg ezt a dolgot. 2012 ,csak annak világ vége,aki hagyja,hogy meg történjen,én azt mondom, jobb félni,mint meg ijedni!

- légyszíves írjatok esetleges ellen véleményt ( kivéve: a "nem léteznek földön kívüliek" szöveggel) vegyük úgy,mintha lennének és úgy gondoljunk bele.Majd a végén vegyétek ki az ufót és úgy is gondoljátok át 2x is.

2011. nov. 28. 13:52
 70/78 anonim ***** válasza:

szerintem itt választ kaphatsz egyik kérdésedre

az lehet,hogy van ilyen bolygó,de nem tudják még pontosan, hogy erre meg közelít e,lehet,hogy a holdat viszi magával,mint év milliókkal ezelőtt,mikor is, 2 hold volt a föld körül 3 bolygónak számított,egyet elvihetett,most jön a másik holdért,vagy a föld lesz a 2. ?

[link]

2011. dec. 2. 21:59
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!