Komolyan hisztek 404-ben? (lentebb kifejtem mire is gondolok)
http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__ufo-eszlelesek__2129..
Látszik kik gerjesztik a 404 témát, a hívei ! Vagy Feri is diator lenne ?
Nekem az tetszik ebben a legjobban, hogy némelyek ezt mennyire komolyan veszik, pl ufó szakértó nick (na milyen szakértő lehet) még hosszasan filózik is rajta, hogy vajon az a jel olyan benyomást kelt mint nálunk a romlott étel jele és ezért hagyják félbe az eltérítést :LOL Pedig le írta 404, hogy maga a jel félelmet keltő mivolta váltja ki az elrablási folyamat azonnali abbahagyását, ráadásúl olyan idegeneken akiknek állítólag nincsenek is érzelmei :LOL ....Nem esik le, nem !! És ez a komoly légkőr :D .....:LOL
A hülyeségeken is rosszúl filózofálgatnak el. Mert egy nálunk fejlettebb idegen civilizáció annyira megijed egy jeltől, hogy már tervüket sem hajtja végre, röhely ez ! Még az alacsonyabb szinten levő embernél sincsen ez így
"A legnagyobb bajom viszont azokkal az emberekkel van, akik valóban hisznek is neki."
fáj az neked ha valaki hisz neki?
"De most komolyan pont a gyakorikerdesek.hu-n akarnák megosztani a tudásukat velünk?"
az emberek akiket meglátogattak az idegenek nem azért írnak ide mert kényszerítik őket
pontozzatok fel engem is lécci, mert a sok ufof@szcibáló lepontozott az álláspontom miat...
amugy csak az egyesült államok milliárdokban mérhető összegeket áldoz fel évente csak azért hogy esetleg rádiójeleket halljon a földön kívülről...
ezek meg itt naponta beszélgetnek fényévekre lévő földönkívüliekkel telepatikusan...
na de most komolyan...néminemű igazságtalanságot szimatolok...
valaki átb@sz engem...
sztem azok az emberek akiknek nem sok sikerük van az életben és benyomnak egy dózis kifogástalan minőségű és mennyiségű lsd-t esetleg tolnak rá egy kis látnokzsályát..
beájulnak és négy nap múlva ugy kelnek fel hogy elrabolták őket...
minimum 4 idegen faj teljes külső leírását, belső stílusjegyeiket, egész civilizációjának nagy ellentmondásat...háborúit tudja...
sztem ez egyszerűen nem lehet igaz...
meg most komolyan...a gyakoriról kell megtudnom hogy nemsoká világvége a radiátorok miatt???
nem akarok senkit sem bántani...
csak kifejtettem az álláspontomat...
amugy azért látogatom ezt a részleget mert itt több a hülye mint a napisz@ron, a mónika és balázs show-ban összesen....XD
és ez szórakoztató....
"Teljesen tök feleslegesen csinálod 404 a mi emberünk ha tetszik, ha nem :D"
Nem az a baj, hogy te már agymosostt vagy, hanem hogy elüldözitek a normális embereket, akik értelmes vitákat akarnak lebonyolítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!