Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Komolyan hisztek 404-ben?...

Komolyan hisztek 404-ben? (lentebb kifejtem mire is gondolok)

Figyelt kérdés
Az utóbbi időben nagyon elszaporodtak ezek a 404-el kapcsolatos kérdések, így hát megnéztem, hogy ez az ember mégis ki és miket válaszolt. Szerintem ez a 404 valami unatkozó tizenéves, aki több felhasználót is regisztrált magának pl:Patkánykirály, így megerősítheti a saját válaszait, illetve volt 404 és Patkánykirály között egy veszekedés, aminek az lett a vége, hogy Patkánykirálynak mutatott valami földönkívüli fejet egy befőttesüvegben. Szerintetek ez nem röhejes? Ezen egyszerűen csak nevetni tudok. A legnagyobb bajom viszont azokkal az emberekkel van, akik valóban hisznek is neki. Félreértés ne essék én is hiszek abban, hogy léteznek földönkívüli civilizációk, akik még a Földön is jártak. De most komolyan pont a gyakorikerdesek.hu-n akarnák megosztani a tudásukat velünk? Szánalmas, aki hisz neki. Viszont a vicces válaszolók mindig megmosolyogtatnak. Nekik azt üzenem, hogy csak így tovább ne higgyetek neki. :) Valld már be 404, hogy csak hülyítetted a népet, mert sokan hisznek neked. Írjátok le, hogy mit gondoltok a véleményemről, de ha lehet, akkor normálisan. Annak örülnék, ha 404 is írna ide!
2011. aug. 21. 19:42
 221/224 anonim válasza:
95%
Mi a rák az a 404?
2011. szept. 4. 12:45
 222/224 anonim ***** válasza:
2011. nov. 18. 18:13
 223/224 anonim ***** válasza:
25%

Én hiszek 404ben és 404nek is. Aki nem érti miről beszél 404, az vagy hülye, vagy tizenéves és tudatlan még a témában. De nem hiszem hogy sok közöd van hozzá és hogy ezt itt kéne megbeszélni. Ez az egyéb rovatba való kérdés nem az UFO-k hoz. Ja és mindenkinek joga van abban hinni amibe akar és ha ezt nem bírod felfogni akkor nem lehetsz valami intelligens! Mi a büdös francért fáj az neked ha valaki hisz 404nek? Ez olyan mintha kiállnál a templom elé azt kiabálni: Emberek ti komolyan hiszetek istenben?

Szerintem ha téged ilyen dolgok zavarnak hogy valaki más nem úgy gondolkodik mint te, és másba hisz, akkor te nagyon önző lehetsz. Fogadd el hogy nem mindenki úgy gondolkodik mint te és mindenkinek megvan a saját kis igaza amit ha akarsz ha nem el kell fogadnod mert nem tudsz rajta változtatni és nem is szabad más döntését megváltoztatnod. Vagy nálatok a családba az a divat hogy mindenki mindenkinek az életébe beleszól és irányítsátok egymás életét? Mert akkor a te életeddel sok probléma lehet és emiatt sok lehet a veszekedés is. Amit te művelsz az az igazán szánalmas és ezt nem csak én gondolom így! Ha meg nem tetszik 404, ne olvasd el, ugord át a válaszait és kész. Senkinek nem kötelező elolvasni az írásait. Én viszont ki nem hagynák egyet se semmi pénzért de ez az én dolgom nem tartozik senkire :P

2011. nov. 18. 22:50
 224/224 anonim ***** válasza:
100%
Kedves utolsó te vagy tudatlan, hogy egy ellettekkel és zsákutcákkal teli mesét elhiszel. Van nem egy kérdés ami ezeket a bakikat tárgyalja, csak keresni kell.
2011. nov. 19. 15:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!