Komolyan hisztek 404-ben? (lentebb kifejtem mire is gondolok)
Én hiszek 404ben és 404nek is. Aki nem érti miről beszél 404, az vagy hülye, vagy tizenéves és tudatlan még a témában. De nem hiszem hogy sok közöd van hozzá és hogy ezt itt kéne megbeszélni. Ez az egyéb rovatba való kérdés nem az UFO-k hoz. Ja és mindenkinek joga van abban hinni amibe akar és ha ezt nem bírod felfogni akkor nem lehetsz valami intelligens! Mi a büdös francért fáj az neked ha valaki hisz 404nek? Ez olyan mintha kiállnál a templom elé azt kiabálni: Emberek ti komolyan hiszetek istenben?
Szerintem ha téged ilyen dolgok zavarnak hogy valaki más nem úgy gondolkodik mint te, és másba hisz, akkor te nagyon önző lehetsz. Fogadd el hogy nem mindenki úgy gondolkodik mint te és mindenkinek megvan a saját kis igaza amit ha akarsz ha nem el kell fogadnod mert nem tudsz rajta változtatni és nem is szabad más döntését megváltoztatnod. Vagy nálatok a családba az a divat hogy mindenki mindenkinek az életébe beleszól és irányítsátok egymás életét? Mert akkor a te életeddel sok probléma lehet és emiatt sok lehet a veszekedés is. Amit te művelsz az az igazán szánalmas és ezt nem csak én gondolom így! Ha meg nem tetszik 404, ne olvasd el, ugord át a válaszait és kész. Senkinek nem kötelező elolvasni az írásait. Én viszont ki nem hagynák egyet se semmi pénzért de ez az én dolgom nem tartozik senkire :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!