Komolyan hisztek 404-ben? (lentebb kifejtem mire is
gondolok)
Figyelt kérdés
Az utóbbi időben nagyon elszaporodtak ezek a 404-el kapcsolatos kérdések, így hát megnéztem, hogy ez az ember mégis ki és miket válaszolt. Szerintem ez a 404 valami unatkozó tizenéves, aki több felhasználót is regisztrált magának pl:Patkánykirály, így megerősítheti a saját válaszait, illetve volt 404 és Patkánykirály között egy veszekedés, aminek az lett a vége, hogy Patkánykirálynak mutatott valami földönkívüli fejet egy befőttesüvegben. Szerintetek ez nem röhejes? Ezen egyszerűen csak nevetni tudok. A legnagyobb bajom viszont azokkal az emberekkel van, akik valóban hisznek is neki. Félreértés ne essék én is hiszek abban, hogy léteznek földönkívüli civilizációk, akik még a Földön is jártak. De most komolyan pont a gyakorikerdesek.hu-n akarnák megosztani a tudásukat velünk? Szánalmas, aki hisz neki. Viszont a vicces válaszolók mindig megmosolyogtatnak. Nekik azt üzenem, hogy csak így tovább ne higgyetek neki. :) Valld már be 404, hogy csak hülyítetted a népet, mert sokan hisznek neked. Írjátok le, hogy mit gondoltok a véleményemről, de ha lehet, akkor normálisan. Annak örülnék, ha 404 is írna ide!
ez a 404 válaszolgat a szerelem szex témakörben is...
okoskodik ott is...közben meg már olvastam róla hogy valami 20 éve nincs senkije...és osztja az észt...pfff
nagy spíler a gyerek
2011. aug. 28. 00:04
212/224 anonim válasza:
Igen, szkeptikus vagyok, mert meg se próbáltok meggyőzni, csak arra az érvre hivatkozva, hogy a világűr elméletileg végtelen, és "miért ne lehetne" élet
Wyrm, én nem report-oltalak, a világért se szeretném ha elhallgatnád az igazságot
2011. aug. 28. 02:24
213/224 anonim válasza:
Barátom, ha ez neked nem elég érv, hogy felfoghatatlanul nagy a világűr, akkor gratulálok. Szerinted komolyan CSAK MIÉNK az egész világűr? Kicsit egoista felfogás...
100%, hogy van, a földön kívüli értelmes intelligencia. De ha olyan érvet akarsz hallani, hogy "Nagyapám lepacsizott egy űrlénnyel", akkor leírom neked szívesen, de úgysem hiszed el. Akkor mit akarsz? A kormány nyilván elhallgatja azokat az észleléseket, amik valóban földönkívüliek, mert tömeghisztériát váltana ki mindenkiből.
2011. aug. 28. 10:33
214/224 anonim válasza:
A válasz megírásának időpontja: ma 10:33
Vagy meglazítaná a hatalom szoros tartott övét a nép gyönge nyakzatán.
2011. aug. 28. 16:09
215/224 anonim válasza:
Most nem lesz 404 eg ydarabig mert elment közmunkára, de majd visszajön, sajnos.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!