Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Komolyan hisztek ebben a...

Komolyan hisztek ebben a sok-sok idegenben és hogy ilyen sok járt már a földön?

Figyelt kérdés

Szóval ,már ilyen sok idegen fajjal teremtettek kapcsolatot?

Mert voltak itt már szürkék,sárgák,halványzöldek,sötétkékek,traktorok,kraxilok,hixuliok,samponok,szulfidok és fingom sincs még hány ilyen hülye nevű dög...

1 idegen faj volt már a földön: oké erre tévedtek és gondolták jó buli a meglátogatni a helyieket.

2 idegen faj volt már a földön: elképzelhető

3 idegen faj volt már a földön: lehet

Na de 4-5-6-7-8-9-10??

Ennek szerintem rohadt kicsi a lehetősége...

Ha az univerzum végtelen miért minden háborúzni akaró kis űrgekkó hozzánk jönne?

2011. aug. 27. 20:42
1 2 3 4 5 6 7 8
 1/74 anonim ***** válasza:
76%
Léteznek és ezt te is elismerted, mert tudod hogy az univerzum nem csak rólunk szól. Látni én sem láttam személyesen és szerintem legtöbb impotenskusz f@szszoposziok itt élvezkednek, mert nincs barátnőjük. Hiszem, hogy léteznek, de nevetségesnek tartom, hogy valaki találkozott is személyesen velük. Ha valaki találkozna akkor nem ilyen mese dumákat mondana.
2011. aug. 27. 20:49
 2/74 anonim ***** válasza:
80%

Nem tudom, én már láttam csészealjat, közvetlen közelről.

Barátnőm is látott egyet. Meg voltak még páran ismerőseim közül akik szintén kivehetően láttak valamiféle ufot.

Bár én pont olyat láttam, ahogy leírták sokan, csészealj alakja volt, narancssárgán világított, sok kis ablak volt egymás alatt, és volt hogy megállt egy két percre.

Azért szerte a világon nagyon nagyon sokan beszámoltak már ilyen jelenségekről. Ha azt a következtetést levonjuk, legalább abból jó pár ezer vagy esetleg millió igazat mondott. A többi meg csak szerepelni akart.:)

2011. aug. 27. 20:56
 3/74 anonim ***** válasza:
100%
Én azon csodálkoznék inkább, ha nem lettek volna. Már Giordano Bruno is megmondta, hogy van élet más bolygókon is. Azok a korlátolt középkori papok megégették érte. De ma már okosabbak vagyunk, nem? Egy ekkora Univerzumnak csak erre az egy Föld-re telne az Élet-ből, amit pedig bőven osztogathat? Ma láttam az Avatár-t. Eleinte írtóztam tőle, de fölemelő volt mégis.
2011. aug. 27. 22:12
 4/74 anonim ***** válasza:
50%

Szerintem ez az egész ufós dolog kitalált történet.

Biztosan létezhet a végtelen világűrbe értelmesnek mondható életforma de ,hogy ide járkálnának azt kétlem. A lopakodórepülőket és egyéb furcsa kinézetű repülőgépeket(titkosított harcászati prototípusokat) nézik szerintem ufónak. És ezt mivel nem mondhatják el ráhadják az emberekre hogy ufót látott. Például Az (SR-71 et 10 évig titokba bírták tartani) Ha ennyi fajta földönkívüli lenne szerintem már nyaraló övezet lenne a föld és letelepedtek volna ide,Úton útfélen felbuknánk idegenekbe. De mivel ilyet nem tapasztaltam Így számomra sem hihető a dolog.

2011. aug. 27. 22:47
 5/74 anonim ***** válasza:

eredetileg 2 idegen faj látogat rendszeresen a földre.

a magas szürkék és a kicsi zöldek.

az összes többi kitalált lény ott bukik el hogy tudjuk a fajuk NEVÉT.

ja, és az SR-71 "utódja":

[link]

2011. aug. 28. 00:43
 6/74 anonim ***** válasza:
Én nem. 1 még oké, de már a 2ben nem hiszek. És itt nem is fajról beszélek, hanem az idegenek látogatásának számáról. :)
2011. aug. 29. 11:26
 7/74 KMartin4 ***** válasza:
100%

Nekem van egy kérdésem is ezzel kapcsolatba.

Mi van, ha tényleg UFO-k miatt volt az egész űrverseny?

A TransFormers 3 azért nem is olyan hülyeség - már, ami ezt a holdas dolgot illeti.

Mert gondoljunk bele, dollár milliókról van szó. Olyankor nem éppen a versenyszelem miatt dobnak ki a normális emberek ennyit mindenféle gyors fejlesztésre!

Most gondolkodjunk logikusan! Nem hiszem, hogy ennyire hülyék az emberek. Tekintve, hogy egy százezer-számjegyes számítást is el tudnak végezni ezek a szakértők.

Ötmilliárd év alatt nem kevés idegen faj járhatott itt! Vagy akár csak ötezer alatt. És simán lehet valami akár az összeesküvés elméletekben is...

2011. aug. 29. 12:08
 8/74 anonim ***** válasza:
26%

"Nem hiszem, hogy ennyire hülyék az emberek."

Az emberi hülyeség határtalan, ezt jobb, ha belátod. :)

2011. aug. 29. 12:25
 9/74 KMartin4 ***** válasza:
Na jó, de akkor is! Mi van, ha tényleg így van?
2011. aug. 29. 12:34
 10/74 anonim ***** válasza:
75%
Én azt találom érdekesnek, hogy minél alacsonyabb egy országban az oktatás színvonala, annál több UFO észlelés történik.
2011. aug. 29. 15:05
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!