Komolyan hisztek ebben a sok-sok idegenben és hogy ilyen sok járt már a földön?
Szóval ,már ilyen sok idegen fajjal teremtettek kapcsolatot?
Mert voltak itt már szürkék,sárgák,halványzöldek,sötétkékek,traktorok,kraxilok,hixuliok,samponok,szulfidok és fingom sincs még hány ilyen hülye nevű dög...
1 idegen faj volt már a földön: oké erre tévedtek és gondolták jó buli a meglátogatni a helyieket.
2 idegen faj volt már a földön: elképzelhető
3 idegen faj volt már a földön: lehet
Na de 4-5-6-7-8-9-10??
Ennek szerintem rohadt kicsi a lehetősége...
Ha az univerzum végtelen miért minden háborúzni akaró kis űrgekkó hozzánk jönne?
És, ha azok a bukott angyalok valójában démonok, az miért zárja ki azt a lehetőséget, hogy más bolygókon van a Földhöz hasonló élet?
És akkor a csészealjak meg többféle azonosítatlan repülő tárgyak, akkor tulajdonképpen mik is? Miért láttam azt, hogy egyre kisebb és kisebb lett majd végül egy pontban eltűnt?
És honnan tudod, hogy a démonok tudnak telepatikus úton beszélni az emberekkel?Honnan tudod, hogy más élőlények nem képesek erre?
majd végül egy fehér pontban eltűnt
kijavítva.
a csészealjak szemfényvesztések. szellemi lények képesek manipulálni az anyagot, így az emberi agyat is. emlékek, élmények, színek, szagok hangok előidézése pl.
az okkult mágusok nem titkoltan a szellemek segítségével gyógyítanak, a woodoo mágiát szellemek működtetik, sőt minden mágiát. a megtért emberek elmondták, h tisztátalan lelkek fizikai fájdalmakat okoztak nekik.
a tibeti guruk "képesek" átlépni a kauzális meg asztrális, és lunáris világokba. ezeket is a bukottak csinálják.
THOU ART DARKEST GABRIELLE!
Ufo, takarja, bármi lehet, amit te repkedni látsz. Bármilyen kis teóriácskád helyt áll, amíg valaki nem talál bizonyítékot. SŐT, ha van is bizonyíték is lehet bármi, ez a legviccesebb az egészben. Ha már a bizonyítékok se bizonyítanak semmit. :)
Én nem hiszek ebben a bukott angyalos, démonos dologban. Mi okuk lenne a démonoknak, főleg, hogy bármikor bárhol tudják zaklatni az embert, írod te akár telepatikus úton is. Miért kéne nekik még ha pusztán illuzió keltés miatt is, csészealj vagy akár bármilyen más ufo féle tárgy, amivel az emberek gondolataid manipulálják? Mi hasznuk van belőle?
És miért mondják magukra, hogy más bolygókról érkező idegenek, miért nem mondják akkor az igazat. Mi értelme még nekik is hazudozni?:)
Ufo- tudom mit jelent. csak én közelebb láttam. és ki tudtam venni , hogy hogy néz ki.
"ha hús-vér lények lennének, hangokkal kommunikálnának, a démonok a hazugság szellemei, és ha azt vakerálják, h más bolygóról jöttek, hazudnak. ez - persze csak közvetetten - azt is jelenti h nincs élet más bolygón"
És ezt olyan biztosan, honnan tudod, hogy nincs élet más bolygókon? Ha tényleg nem jönnek ide látogatni és ha tényleg démonokkal beszélgetnek az illető médiumok vagy a többi ember, az még nem jelenti azt, hogy más bolygókon nincs intelligens élet mint itt a Földön. Csak maximum akkor ők sem jöttek rá arra, hogy hogyan lehetne az űrben utazni. Mekkora a világegyetem? Hatalmas. Miért pont csak itt alakulhatott ki élet.
a hazugság szellemei pont azért azok, mert a lényük hazug. mondják őket a megtévesztés lelkeinek is, céljük egyrészt az h Istenről eltereljék a figyelmet, másrészt h az ember velük foglalkozzon, bennük keresse a "jövő lehetőségét" és reményeket.
miért nincs rajtunk kívül más hús-vér lény az univerzumban?
Isten a tudtunkra adta, h nekünk, értünk, és miattunk alkotta a világegyetemet, jó lakhelyet készített számunkra. idegenekről nem beszélt, viszont az angyagi világot emberközpontúnak hozta létre.
az ufók a lázadó angyalok félrevezető manipulációja. ugyanúgy ahogy a hamis vallások. csak az ufóhit 1 modernizált hamis vallás, v hiedelemrendszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!