Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Komolyan hisztek ebben a...

Komolyan hisztek ebben a sok-sok idegenben és hogy ilyen sok járt már a földön?

Figyelt kérdés

Szóval ,már ilyen sok idegen fajjal teremtettek kapcsolatot?

Mert voltak itt már szürkék,sárgák,halványzöldek,sötétkékek,traktorok,kraxilok,hixuliok,samponok,szulfidok és fingom sincs még hány ilyen hülye nevű dög...

1 idegen faj volt már a földön: oké erre tévedtek és gondolták jó buli a meglátogatni a helyieket.

2 idegen faj volt már a földön: elképzelhető

3 idegen faj volt már a földön: lehet

Na de 4-5-6-7-8-9-10??

Ennek szerintem rohadt kicsi a lehetősége...

Ha az univerzum végtelen miért minden háborúzni akaró kis űrgekkó hozzánk jönne?

2011. aug. 27. 20:42
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/74 anonim ***** válasza:
100%

Én abban hiszek hogy ezek az "idegen fajok" földi lények és nem másik bolygóról jöttek,jönnek.

Nem rég láttam egy dokumentum filmet az USO jelenségekről,ami víz alatti azonosítatlan tárgyakról szól,amik a levegőbe is fel emelkednek..A szemtanuk le írása alapján akik között ott van Nagy Sandor és Kolumbus Kristóf is,csésze és szivar alakú tárgyaknak írják le.A szivar alakú tárgyak mérete kb akkora mint napjaink anyahajói és szemtanuk állítása szerint a csésze alakú tárgyak erről a szivar alakú tárgyról indulnak,tehát feltehetően hasonló szerepet is töltenek be mint napjainkban az anyahajók..

Egy amerikai anyahajó egyszer már harcba is keveredett egyel,orosz és amerikai tengeralattjárók többször is észlelték őket,Nagy Sándor pedig az utolsó 5 évét ennek a "víz alatti birodalom" felkutatásának és meghódításának szentelte..Mondjuk nem tudom hogy képzelte el x)

Nagyon érdekes szerintem és miután megnéztem ezt a dokumentum filmet elgondolkoztam és szerintem sokkal valószínűbb hogy az óceánokban is ki alakulhatott egy inteligens életforma,ami mára fejlett technológiával rendelkezik és valószínűleg régebb óta itt vannak mint mi.

Végülis miért ne.Elvégre az élet a vízben kezdődött akkor miért ne alakulhatott volna ki ott egy inteligens faj és miért ne hozhatott volna létre fejlett civilizációt ami rejtett a mai napig..Gyakorlatilag a tengerek,óceánok 90%-át nem is ismerjük.Ahogy nekünk gondot okoz felderíteni a víz alatti világot,nekik is gondot okoz a felszín felderítése.Csak mert fel tudnak emelkedik a víz fölé még nem jelenti hogy meg is tudnák hódítani a felszínt mint ahogy mi is le tudunk merülni nagy mélységekbe,de mégsem tudjuk azt "meghódítani" vagy teljes egészében felderíteni.

Én ebben hiszek.Ha bele gondoltok ezeket a csésze aljakat a légkörbe belépni soha nem látták csak hogy már a légkörben vannak...Viszont vízből fel emelkedni már látták őket amióta csak ember él a földön és víz alatt,vizben többször észlelték őket mint levegőben.

A színükről meg az a véleményem hogy az embernél is rengeteg szín árnyalat megtalálható,akkor miért egy idegen faj lenne kivétel..Csak mert az egyik szürke a másik kék még nem biztos hogy külön fajról van szó.

2011. aug. 29. 17:33
 12/74 anonim válasza:
Idegeneknek mindenképpen léteznie kell. De senki se számítson a kis zöld lényekre. Egy gondolatkísérletet elvégeztek az utóbbi években, amely megdöbbentő eredményt hozott. A föld különböző tulajdonságait vizsgálták és azok kialakulását. Meghatározták hogy megközelítőleg 100000 olyan adatnak (többek közt gravitációs állandó, víz fagyáspontja, a föld keringési ideje stb.) amelyeknek 8 ismétlem 8 tizedesjegy pontosnak kell lennie (0,00000001). Ez mind a 100000 adatra nézve gyakorlatilag konvergál a 0% esélyhez. De mivel tudjuk hogy az univerzum végtelennek tekinthető (azért manapság már sejtjük hogy mekkora) annak nincs esélye hogy hozzánk hasonló felépítésű szervezetű és inteligenciájú lények fejlődtek ki. Ugyanakkor óriási esélye van annak hogy a földi baktériumokhoz hasonló élet sok helyen megtalálható. Üdvözlettel egy érdeklődő laikus.
2011. aug. 29. 17:46
 13/74 anonim ***** válasza:

"Végülis miért ne.Elvégre az élet a vízben kezdődött akkor miért ne alakulhatott volna ki ott egy inteligens faj és miért ne hozhatott volna létre fejlett civilizációt ami rejtett a mai napig."

A vízben túl kevés oxigén oldódik, hogy egy intelligens életforma számára elég legyen. A legintelligensebb vízi élőlények(bálnák, delfinek) ezért a légkörből szerzik a levegőt.

2011. aug. 29. 17:49
 14/74 Gabriel99 ***** válasza:
20%

az ufók bukott angyalok, akiket a biblia a hazugság és megtévesztés szellemeinek is nevez. az emberiségen kívül nincs más hús-vér technikai civilizáció az anyagi világban.

létezik viszont a szellemvilág melyben angyalok élnek, s a bukottak szemfényvesztése az ufo ökörség. akit érdekel, be is bizonyítom.

2011. aug. 29. 18:14
 15/74 anonim válasza:
Hát nem tudom hogy sikerül bebizonyítani...
2011. aug. 29. 18:20
 16/74 Gabriel99 ***** válasza:

könnyű bizonyítani, Jézus meg is adta a "kulcsot" hozzá. (szellemek megkülönböztetése)

ha valóban érdekel, leírom a lényeget hosszabban

2011. aug. 29. 18:25
 17/74 anonim ***** válasza:
100%

És ha nem oxigént lélegeznek vagy az óceánok mélyén léteznek olyan organizmusok amik oxigént termelnek?Ezt nem tudhatjuk...Jó ki lehet zárni mindent hogy hát ez nem lehetséges mert hasonló életformát,környezetet nem ismerünk és amit nem ismerünk az nem létezik,nem létezhet.De tény hogy az óceánok,tenger mélyét az ottani viszonyokat,ott élő fajokat abszolút nem ismerjük,mert egyszerűen nincs technológiánk hogy odáig bármit leküldjünk vagy hogy olyan mélységekből bármilyen jelet fogadni vagy küldeni tudjunk.Csak találgatnak a tudósok a felszíni és felszín közeli mélységek alapján hogy milyen lehet "ott lent"..Gyakorlatilag a világűrről többet tudunk mint az óceánok mélyéről.

Mindegy én nem zárom ki a lehetőségét.Repülő csésze aljakról azóta vannak feljegyzések amióta az ember el kezdte köbe vésni a gondolatait,tapasztalatait..Ezeknek valahonnan jönni kellett,és most nem a zöld lényekre gondolok amiket a beszívott amerikai család anyák láttak,hanem azokra a "jelenségekre" amiket a rég múltban jegyeztek fel amikor még "UFO" jelenségről nem is beszéltek és az ember is csak álmodott a repülésről.

Ha választanom kell hogy egy másik bolygóról jöttek vagy az óceánok mélyéről inkább az utóbbiban hiszek bármi is legyen az elmélet az óceánok mélyéről...

Az ilyen elméletekben pedig hogy mi kell az élet és inteligens élet kialakulásához ráadásul tized,század pontossággal (pff ugyan már) abszolút nem hiszek..

2011. aug. 29. 18:46
 18/74 anonim válasza:
Légyszíves írd le mostmár kezd érdekelni.
2011. aug. 29. 18:48
 19/74 anonim ***** válasza:

A válasz írója 87%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 18:46

Az, hogy kevés az oxigén csak 1 dolog a sokból. Magas a nyomás, nagyon hideg van, nincs fény amely energiát szolgáltatna stb. Occam borotvája.

2011. aug. 29. 18:54
 20/74 Gabriel99 ***** válasza:
26%

sokat filóztam mit is írjak, de beszéljen helyettem 1 ezotériából megtért nő tanúságtétele: (Gál Péter - New age keresztény szemmel c. könyvében olvasható is, én csak lerövidítem itt)

a nő radiesztéziával, reikivel szellemgyógyászattal, agykontrollal foglalkozott. ezekben a dolgokban lehet kérni segítő szellemeket. a nőnek néhány szellem segített, eleinte rendesek voltak. később "kimutatták foguk fehérjét" gyötörték, kínozták, szenvedést okoztak neki. nem titkolták többé kilétüket.

az egyik szellem ezt mondta: mi leszünk a világ urai, és minden ember kap az energiánkból (reiki és egyébb okkult energia) MI VAGYUNK AZ UFÓSOK IS.

olvastam médiumokról akik telepatikus úton kommunikálnak más világegyetem lakóival.

tesókáim, senkinek nem tűnik fel, hogy a médiumok minden esetben szellemekkel vannnak kapcsban? nem galaktikus walkie-talkie-n beszéltek hanem alfa állapotban, megváltozott tudatállapotban mint a régi sámánok, varázslók, keleti meditatív guruk.

a biblia a hazugság szellemeinek nevezi ezeket a lényeket. ezek szellemek, nem hús-vér lények 1 más bolygóról.

ha végiggondoljátok, a kép összeáll.

ha hús vér lények lennének akkor vmi technikai kütyüt adtak volna a "kiválasztottaknak" de nem, meditáción keresztül lehet velük kapcsba lépni. nem feltűnő ez nektek?

2011. aug. 29. 19:42
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!