Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Komolyan veszitek ezt?

Komolyan veszitek ezt?

Figyelt kérdés

A raptorok és az emberek dns-ét összekeverve jöttek létre. "A dulce bázison kísérleteznek az ilyen lényekkel. Nem tudok róla hogy lenne populációja. Viszont gondolataim szerint azért a raptorokkal keverték a dns-t az emberévvel, mert a raptorok voltak a csúcs ragadozok , és mindig csoportban dolgoztak. Ha nem haltak volna ki jelenleg is a raptorok lennének a csúcs ragadozok."

Az egyik itteni válaszolótól idéztem, itt az eredeti:

http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__ufo-eszlelesek__1330..

Diator-nak hívják. Miért gondoljátok, hogy nem csak hasraütött halandzsa mindez?

Látom, hogy sokan utálják, nem gyűlölködni szeretnék csak érdekel, hogy lehet komolyan venni?

2010. nov. 25. 07:02
 1/5 anonim ***** válasza:
dínókból?? :D
2010. nov. 25. 07:35
 2/5 anonim ***** válasza:
Dínó + Ember = pityurex
2010. nov. 25. 07:36
 3/5 anonim ***** válasza:

Tudom nem ide tartozik, de láttam múltkor TV-ben, hogy Amerikában ilyen ufo-szekta vagy mi(ilyen topák alkották, mint diator, 404),azt hitték egy hulló üstökösre, hogy jöttek értük a földönkívüliek és itt az idő kilépni saját addig használt "járművükből"(jelen esetben a testükből...XD) és benyugtatózták magukat(39fő!!!) és meghaltak.....

Szerintem durva mennyire topa, ostoba emberek vannak és hát akad itt is bőven ilyen, sőt........durvábbak isXD

2010. nov. 25. 08:26
 4/5 anonim ***** válasza:

Na jó, ide is belinkelem:

[link]

Olvasd el figyelmesen, (akár többször is) és rakd már össze fejben, hogy hogyan is nézhetnek ki ezek a gyíkemberek...

2010. nov. 25. 10:12
 5/5 anonim ***** válasza:
Valójában ez egy jó dolog. Én mondjuk össze fogom gyűjteni ezeknek a hülyeségét, és könyvet írok belőle. MEnnyi pénzt is fog az hozni a konyhára. Hát igen, és ők nem kapnak egy vasat se! :D (Tudom hogy valahova már írtam, de ez itt a tuti emberek!)
2010. nov. 26. 15:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!