Komolyan veszitek ezt?
A raptorok és az emberek dns-ét összekeverve jöttek létre. "A dulce bázison kísérleteznek az ilyen lényekkel. Nem tudok róla hogy lenne populációja. Viszont gondolataim szerint azért a raptorokkal keverték a dns-t az emberévvel, mert a raptorok voltak a csúcs ragadozok , és mindig csoportban dolgoztak. Ha nem haltak volna ki jelenleg is a raptorok lennének a csúcs ragadozok."
Az egyik itteni válaszolótól idéztem, itt az eredeti:
http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__ufo-eszlelesek__1330..
Diator-nak hívják. Miért gondoljátok, hogy nem csak hasraütött halandzsa mindez?
Látom, hogy sokan utálják, nem gyűlölködni szeretnék csak érdekel, hogy lehet komolyan venni?
Tudom nem ide tartozik, de láttam múltkor TV-ben, hogy Amerikában ilyen ufo-szekta vagy mi(ilyen topák alkották, mint diator, 404),azt hitték egy hulló üstökösre, hogy jöttek értük a földönkívüliek és itt az idő kilépni saját addig használt "járművükből"(jelen esetben a testükből...XD) és benyugtatózták magukat(39fő!!!) és meghaltak.....
Szerintem durva mennyire topa, ostoba emberek vannak és hát akad itt is bőven ilyen, sőt........durvábbak isXD
Na jó, ide is belinkelem:
Olvasd el figyelmesen, (akár többször is) és rakd már össze fejben, hogy hogyan is nézhetnek ki ezek a gyíkemberek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!