Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Miért vagytok vakok, nem veszitek észre ha komolyan szeretnek titeket?
Figyelt kérdés
mert pár f...... átver titeket,nem kell mindig a jónak szenvedni miattuk!!!2011. júl. 14. 22:56
1/8 anonim válasza:
mert a bizalom ami elillan
és a nélkül nem megy a dolog
2/8 anonim válasza:
Szokásos... nem mindenki ilyen, aki ilyen, annál meg majd elmúlik. Vagy nem. De akkor a pasi is jobban jár, hogy kihagyott egy örök bizalmatlan csajt.
3/8 anonim válasza:
a pasik meg azért nem mennek oda a lányokhoz.. az önbizalom elillan és anélkül nem megy...
4/8 A kérdező kommentje:
Inkább maradjunk az elmúlik verziónál
2011. júl. 14. 23:05
5/8 anonim válasza:
Mert ha téged átb...sz jópár csaj akkor te sem bizol meg egy újabba csak mert mondja hogy "szeretlek"
6/8 anonim válasza:
elöző vagyok...és mellesleg ha te olyan "jófiú" vagy akkor tudsz szeretni igazán,és ha igazán szeretsz valakit akkor eltűrőd neki azt is ha 3 éven keresztül nem bizik benned
elöző voltam
7/8 anonim válasza:
nem minden esetben nem vesszük észre
szerintem sok lány azért nem, mert fél h megbántja a fiút, mert nem tudná viszont szeretni...
meg hát a csalódások. kell nekünk egy kis idő...
19/l
8/8 anonim válasza:
Észrevesznek csak jobban ki kéne fejezned. Viszont ha egy lány nem egy beképzelt kényes nyafogós, hanem egy NORMÁLIS lány akkor elfog azon gondolkodni hogy milyen is vagy de csak akkor ha kifejezed. Engem is számtalan csalódás ért én tudnék bízni ha látom hogy a fiú TÉNYLEG szeret nem azon botránkozik hogy nem volt senkije és kéne valaki tök mindegy hogy ki csak legyen na épp ez az undorító. Ha valakit igazán szeretsz és ezt a tudatára adod minden rendben megy majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!