Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ha nem veszitek tolakodásnak,...

Ha nem veszitek tolakodásnak, lefotznátok gyermeketek/ babáitok szobáját? Leginkább a falra lennék kiváncsi most csináljuk születendő fiunk szobáját és ötletetket szeretnék lopni.

Figyelt kérdés
köszönöm
2010. máj. 1. 19:31
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:

Nálunk az egész fal narancssárgára van festve. Nincs minta, nincs kép. Majd ha ő akar, akkor lesz, és akkor legalább az lesz, amit ő szeret, nem az, amit én.

Sokat nem segítettem neked, ne haragudj.

2010. máj. 1. 19:53
 2/20 anonim ***** válasza:

Bocsi, de nekünk nincs még babaszobánk.Még nem készült el sajna.Itt találsz szép képeket:

[link]

Hát én sem segítettem.

2010. máj. 1. 19:56
 3/20 anonim ***** válasza:
nekünk is narancssárga a fal.tökéletes választás.olyan mintha sütne bent a nap.A falon vannak képek.2 goblen,egy bambis,és egy születési kép.Van még fent egy verdás kis kép,és egy micimackós,malackás,tigrises 3 d-s kép.és még vannak fent itt ott holdacsák és csillagok,amik fényvisszaverősek.
2010. máj. 1. 20:00
 4/20 anonim ***** válasza:
Nálunk halványsárga és micimackós falimatricákat vettünk, azzal díszítettük. Szerintem jól néz ki, egyszerű, de feldobja a szobát.
2010. máj. 1. 20:39
 5/20 anonim ***** válasza:
Nálunk is sárgára van festve az egész szoba, és kékes színű bordűrcsíkot ragasztottunk fel, ami jó széles, és a Bricostore-ban vettük. A bútor bükk-kék színű, így ez passzolt hozzá.
2010. máj. 1. 20:40
 6/20 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekünk egy méterig zöld, onnan vanilia színű a fal.Közte macis bordűr van.Egy kép van a falon, egy gyerekmintás puzzle van kirakva, felragasztva.Majd ha nagyobb lesz, és lesz kedvenc mesefigurája, majd veszek matricát, amit a falra lehet ragasztani.

/Z/

2010. máj. 1. 20:41
 7/20 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekünk is a szobája narancssárga színűre van festve!

Vettem állatos figurákat a falra gumidekorból meg én szineztem neki ki és felragasztottam neki!!

Verdás képek is vannak a falon!!

2010. máj. 1. 20:48
 8/20 anonim ***** válasza:
nálunk a gyerekszoba világossárga, és hatalmas pillangókat festettem a falra. a csilláról pedig lelógó zöld-sárga festett/batikolt gézlapok lógnak a sarkokba illesztve, meg ajtófélfákhoz, nagyon bulis. :)
2010. máj. 1. 20:48
 9/20 anonim ***** válasza:

Utolsónak: Milyen az a batikolt gézlap? Nem tudnál róla képet feltenni?

A kérdésre is válaszolok: nálunk a fal felső 1 métere kék, alul napsárga, közte macis bordűr van. Magam készítettem dekorgumiból állatfigurákat és ezzel dekoráltam a szobát. A kék részre kerültek a repülő állatok (pillangó, madár), lufik (hisz az az ég :)) , alulra meg a többi, elefánt, róka, maci, nyuszi, kacsa, oroszlán, kutyus, süni, gomba. Post it-tel raktam fel, így bármikor cserélhető. És húsvétra az ablakra kartonpapírból készítettem képet nyuszival, napocskával, pillangóval, kacsákkal, amiket majd szintén szeretnék variálni.

Az én fiam már elmúlt 1 éves, de imádja őket. Mindig meg kell nézni mindet, el kell mondani a nevüket, hangjukat.

Sok sikert az alkotáshoz! :)

2010. máj. 1. 22:19
 10/20 anonim ***** válasza:
a gyógyszertárakban lehet kapni, mi vajaságban vettük, ilyen 4* aszem 6 méteresek. szétszaggatuk, aztán befestettük őket, batikoltuk, némelyikbe lyukakat is égettünk. középen felfüggesztettük, kefeszítettünk, és kb. fél méterre lóg le a plafontól, de ez is eltérő, van ahol megvan csavarodva. 2,70m a belmagasság. nagyon szép színú a szoba, amikor besüt a nap, vagy fel van oltva a villany. párforitból elkészíthetű, és még egyedi is. sajnos képet nem tudok küldeni, remélem átment :))
2010. máj. 1. 22:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!