Ha nem veszitek tolakodásnak, lefotznátok gyermeketek/ babáitok szobáját? Leginkább a falra lennék kiváncsi most csináljuk születendő fiunk szobáját és ötletetket szeretnék lopni.
Nálunk az egész fal narancssárgára van festve. Nincs minta, nincs kép. Majd ha ő akar, akkor lesz, és akkor legalább az lesz, amit ő szeret, nem az, amit én.
Sokat nem segítettem neked, ne haragudj.
Bocsi, de nekünk nincs még babaszobánk.Még nem készült el sajna.Itt találsz szép képeket:
Hát én sem segítettem.
Szia!
Nekünk egy méterig zöld, onnan vanilia színű a fal.Közte macis bordűr van.Egy kép van a falon, egy gyerekmintás puzzle van kirakva, felragasztva.Majd ha nagyobb lesz, és lesz kedvenc mesefigurája, majd veszek matricát, amit a falra lehet ragasztani.
/Z/
Szia!
Nekünk is a szobája narancssárga színűre van festve!
Vettem állatos figurákat a falra gumidekorból meg én szineztem neki ki és felragasztottam neki!!
Verdás képek is vannak a falon!!
Utolsónak: Milyen az a batikolt gézlap? Nem tudnál róla képet feltenni?
A kérdésre is válaszolok: nálunk a fal felső 1 métere kék, alul napsárga, közte macis bordűr van. Magam készítettem dekorgumiból állatfigurákat és ezzel dekoráltam a szobát. A kék részre kerültek a repülő állatok (pillangó, madár), lufik (hisz az az ég :)) , alulra meg a többi, elefánt, róka, maci, nyuszi, kacsa, oroszlán, kutyus, süni, gomba. Post it-tel raktam fel, így bármikor cserélhető. És húsvétra az ablakra kartonpapírból készítettem képet nyuszival, napocskával, pillangóval, kacsákkal, amiket majd szintén szeretnék variálni.
Az én fiam már elmúlt 1 éves, de imádja őket. Mindig meg kell nézni mindet, el kell mondani a nevüket, hangjukat.
Sok sikert az alkotáshoz! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!