Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Hogyan lehet veletek úgy ismerkedni hogy ne vegyétek tolakodásnak és ne nézzetek hülyének?
Tehát volt egy nagyon hosszú kapcsolatom, és vége lett. Szeretnék keresni valakit aki nem egy éjszakás kalandot akar mert az nem érdekel. 21 éves vagyok izmos testalkatú 175 magas. Sokan ismernek és a lányok szerint helyes vagyok (szerintem se vagyok csúnya). És nem nagyon tudom már hogy lehet ismerkedni lánnyal úgy hogy ne legyek tolakodó de idővel ha úgy alakul ne elutasítást kapjak. Segítsetek :)
21/F
Ez teljes mértékben a kiszemelt lánytól függ, de amivel a normális lányoknál nem igazán lőhetsz mellé: mindig önmagad legyél, ne játszd meg magad, mert előbb-utóbb úgy is kiderülne. Vállald fel, ha neked más a véleményed, hiszen attól, hogy 1-2 dologban más a véleményetek, még lehet, hogy jól kijöttök. Azt viszont ne felejtsd el, hogy fölösleges és butaság veszekedni azért, mert neked más a véleményed. Egyébként pedig legyél laza és vidám. Ha pedig a randira kerül a sor: az első pár randi semmiképp ne moziba történjen, ott nem igazán lehet ismerkedni. Szerintem a legjobb, ha első pár alkalomkor elmentek pl. sétálni, most nagyon szép idő van még a kora délutáni órákban, vagy beültök egy teaházba/kávézóba, ahol tudtok beszélgetni, meg tudjátok ismerni egymást.
És szerintem fontos, hogy éreztesd a kiszemelt lánnyal, hogy nem csak úgy haverkodni mentél oda hozzá. Mosolyogj rá, nézz mélyen a szemébe, szemezz vele, 'véletlenül' érintsd meg stb.
Remélem tudtam segíteni:)
16/L
A válasz megírásának időpontja: ma 18:42
Teljesen egyetértek a válaszolóval.
Ha kedves személyiséged van, akkor szerintem bármelyik lány, aki egy kicsit is nyitott az ismerkedésre/barátkozásra, az biztosan szívesen venné a közeledésedet. Én legalábbis igen! Ha szimpatikusnak tartasz egy lányt, bátran szólítsd meg. Olyan helyek, ahol nem venném tolakodásnak egy fiú közeledését: pl. park, uszoda, táncterem. Remélem tudtam segíteni.
21/L
Nem esélytelen! :) Elég egy szia, aztán megkérdezheted tőle/tőlük, hogy ő/ők milyen szakon tanulnak, hogy tetszik nekik, milyenek az órák, tanárok, stb. Ez így indításnak elég, aztán majd a válaszokból, reakciókból leszűröd, hogy mennyire kommunikatívak, mennyire szimpatizálnak veled. Azt, hogy van-e barátjuk csak akkor tudod meg, ha elkezdesz velük beszélgetni, sajnos nincs a lányokra írva, hogy éppen szabadok, vagy foglaltak-e. :)
Vegyél erőt magadon, és a következő alkalommal bátran szólítsd meg őket! Hajrá!
19:07 voltam
Teljesen egyetértek veled, egy normális kapcsolatnak tényleg így kéne működnie. Nekem is nemrég ért vége egy kapcsolatomnak, de úgy érzem még nem teljesen vagyok túl rajta. Addig meg nincs értelme egy újnak. Bár az is igaz, hogy vágyok valakire, de nem mindenáron. A fejleményeket pedig tényleg írd majd meg, kíváncsi vagyok rá!
19:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!