Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Netten hol tudok meg ismerkedni olyan csajokkal akik szeretnek kockulni játékokkal?
gamestar szokott szervezni összejöveteleket - menj el oda ott van pár kocka csaj
de ne lepődj meg, ha az első csóknál szúr a bajszuk
00:48:
Százalékot nem mondok, de marha sok női játékos van!
Engem is pont annyira ledöbbentett, mert régebben, mikor én kockultam sokat, alig voltak lányok. Most meg jóformán mindenhol.
Haverom admin lett egy CS1.6 szerveren, és mellette még vagy 6 másik CSAJ admin :D Aztittem dobok egy hátast.
MMORPG-ben is van szép számmal, másik haverom elkezdett Lineage2-ni megint eredetin, és a klánjukban is vannak 4-5en.
Anno Aion-ban is előfordultak elég sűrűn, bár ott többségük a párjával együtt tolta.
Ami pedig az év poénja, hogy vmi külföldi statisztika alapján a WoW a 2. vagy a 3. legnépszerűbb társkereső.
Azokat amiket felsoroltál, talán a legkevesebb lány játsza.
Bár én biztos nem így keresnék párt, de attól még neked bejöhet :)
21F
WoW tele van csajokkal. Left4Dead2-ben is találkoztam párral. A fent említett játékokkal sosem játszottam (háborús fps-ek nem jönnek be).
26/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!