Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ha nem veszitek tolakodásnak,...

Ha nem veszitek tolakodásnak, lefotznátok gyermeketek/ babáitok szobáját? Leginkább a falra lennék kiváncsi most csináljuk születendő fiunk szobáját és ötletetket szeretnék lopni.

Figyelt kérdés
köszönöm
2010. máj. 1. 19:31
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
jah, az utolsó voltam. ablakon matricafestékek sokaság, mandalák többnyire,éshogy tartsuk a szokást, ágytakaró is batikolt. most karok csinálni falra szintén ruhafestékkel képet. házakat, felhőket,csak az azért ugye eléh nehéz. szerintem tényleg nagyon jó,mert olcsó, variálható, és nem időigényes. :)
2010. máj. 1. 22:54
 12/20 anonim ***** válasza:
Nálunk a tetőtérben van a babaszoba, és az egészet lambériával burkolta be apukám. Le van kezelve a fa, így maradt az eredeti színe. Fenyőbútort csináltattunk, ami cseresznyeszínűre van pácolva. Nálunk minden katicás. Az éjjeli lámpa, a magasságmérő, a fogas, az ágynemű, párnák, persely és egyéb kiegészítők. Narancssárga gyapjúszőnyeg van középen, és egy kisebb katicás az ajtó előtt. Van falinaptárunk, és Hófehérke és a hét törpe csempékre festve. Mindenki azt mondta, ilyet még nem nagyon látott, és rendkívül barátságos. Azért is szeretem, mert a lambériára már ki tudjuk tenni a 19 hónapos babuci alkotásait is! Később is változatosan lehet dekorálni. A plafonon hosszában van egy rúd, amire függesztjük az Adamo hintát, és bármi dekorációt. Nemrég kaptunk egy bábszínházat anyagokból megvarrva, természetesen katicákkal és pillangókkal, és azt is ide tudjuk függeszteni. Nagyon szeretünk a babaszobában játszani!!
2010. máj. 2. 00:00
 13/20 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Szia!

Nálunk ezek vannak a falon!

Ahol a Bambit rajzolom, ott látszik, hogy kb. mekkorák! 8 hetes a kislányom, nagyon szereti nézegetni őket. A cica és a pillangó a nagy kedvenc!

A szoba pasztellesebb narancs, csak a lámpafény miatt tűnik ilyennek. Egyébként a kiságyon kívül csak egy szoptatós szék és egy hatalmas íróasztal (pelenkázó+ruhásszekrény egyben, és ahova a széket tolnánk be tettünk egy kis vállfáknak való rudat)van.

Jó készülődést -én imádtam-, és jó babavárást!!!

2010. máj. 2. 08:08
 14/20 anonim ***** válasza:
2010. máj. 2. 13:10
 15/20 anonim ***** válasza:

[link]

Remélem segitettem valamit :)

2010. máj. 2. 14:24
 16/20 A kérdező kommentje:

köszi mindenkinek, nagyon szépek a falak é aki nem tudott képet küldeni annak is köszönöm, elképzeltem tuti nagyon klasszak lehetnek a szobák...

úgy vettem észre inkább a narancssárga szin az ami dominál mindenkinél, én almazöldre gondoltam, de még van 1 hetem kitalálni.

köszi mégegyszer

2010. máj. 2. 15:19
 17/20 anonim ***** válasza:
batikolos vagyok, nálunk a háló az almazöld, nagyon szép,biztosan szép lesz a kicsi szobájában is. hány hetes terhes vagy? (ha megkérdezhetem) :)
2010. máj. 2. 19:42
 18/20 A kérdező kommentje:

szia

igen remélem szép lesz majd az a szín is, 32 hetes vagyok :)

2010. máj. 2. 20:07
 19/20 anonim ***** válasza:
Hadd gratuláljak! Soksok egészséget Nektek! :)
2010. máj. 2. 20:38
 20/20 A kérdező kommentje:

Szia

nagyon szépen köszönöm és viszont kívánom!

:)

2010. máj. 2. 21:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!