Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak/fiúk! Miből veszítek észre ha egy nő/lány szerelmes belétek? Komoly és öszinte választ szeretnék és nem cikizőset. Köszönöm.
attól hogy egyedül ment haza még nem szerelmes..
szóval...
inkább nem mer a szemedbe nézni..vagy ha igen hamar elkapja a fejét..na de ez is olyan hogy lehet szimpla tetszés...
nehéz ezt elmagyarázni..remeg ha veled van például....
én megérzem. kedves, nyomul kicsit jobban a kellőnél, ahogy rámnéz, a mosolya a tekintete... és a csókja... ezek azok amikből olvasni tudok. :)
19/F
az a gond, hogy én nem veszem a "rejettet jeleket". volt olyan, hogy egy csaj 10 év után közölte velem, hogy ő 17 évesen mennyire belém volt esve .... és én nem vettem az adást.
tehát ilyan téren nekem sincs olyan kifinomult antennám.
tapasztalatom szerint ez egy általános probléma. a lányok rejtett jeleket akarnak adni, de a pasik nem értik. és ezekből a későbbiekben is sok probéáma akadhat.
szerintem egyértelműen kellene megmondani a lányoknak, hogy mit szeretnének.
én csaj vagyok, de tudom hogy miért látszik rajtam..
van egy ilyen tipikus nézés,amikor mosolyog az ember a másikra, és tök boldognak látszik, nem csak a szája, de a szeme is "mosolyog".
És ha közeledsz több mindent megenged.
Én lány vagyok, de sejtem hogy egy férfi szerelmes belém(mosolyog, a szemével is...olyan boldognak látszik akkor...és kicsit elpirul).
De sajnos nem tudom, hogy adhatnám tudtára, hogy én is szeretem. Ez már jó pár éve így van, sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!