Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik nekem egy lány az iskolában. Többen mondták már h szerelmes belém Mit csináljak? 13/F
Figyelt kérdés
:D :D :D :D :D :D :) :) :) Bocs h egy kicsit hülyén fogalmaztam :)2011. szept. 2. 14:37
1/13 anonim válasza:
Mit szeretnél?
Neked tetszik az a lány?
2/13 anonim válasza:
vedd el a péniszed és dugd az orra elé
3/13 anonim válasza:
Előbb írd már le hogy neked is tettszik-e utána várj válaszokat. -.-
4/13 anonim válasza:
Hívd egy olyan helyre ahol csak ketten vagytok és valld be neki, hogy mit érzel iránta.
5/13 anonim válasza:
Hívd egy olyan helyre ahol csak ketten vagytok és valld be neki, hogy meleg vagy.
7/13 anonim válasza:
basszus a "tetszik nekem egy lány az iskolában"-on mit nem értetek. Am ha jóarc szerinted akkor hívd el moziba v valami.
8/13 anonim válasza:
Adjál neki a csokidból. Azért minden lány odavan.;) Aztán jöhet a nyalóka :P
9/13 anonim válasza:
Húzd meg a haját, érteni fogja!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!