Le szeretnék fogyni, de imádok enni. Ti hogy veszitek rá magatokat a fogyókúrára?
A fehérlisztes, cukros kajákat bepakolod reggelre. Akkor amúgy is kell az energia, amit akkor beviszel, elégeted napközben, szóval... Persze csak ésszel, nem hányásig, de ehetsz.
Délben egyél valami főttet, délutánra pedig könnyítsd a kajákat. Mivel reggel ettél a kedvenc egészségtelen kajáidból, már nem fog hiányozni (első napokban még talán, de aztán nem). Délután kis adagokat egyél, fehérjét, zöldséget (ideális esetben salikat).
És vigasztaljon az a tudtat, hogy reggel ismét svédasztal.
Emellett pedig a mozgás kellene, az elhatározás. Előbb próbáld ki az evést, ha sikeres, és érzel/látsz valami változást, akkor felbátorít. De kezdd el magad szoktatni a gondolathoz, hogy meg kell majd mozdulni. Akár a kutyával együtt, vagy szervezz be barátnőket otthoni dvd-tornára, vagy valami népi aerobicra.
Sok sikert!
25/L
Hát, inkább az élet hozta a megoldást. Sürgősségi osztályon kellett dolgoznom, ahol kb. a gatyáját is elhagyja az ember - na ott egy hónap alatt lement 5kg. Most pedig kibányásszák a bölcsességfogaimat, ehhez is nagy reményeket fűzök... :-)
Egyébként tapasztalatom szerint ha az ember néhány napig képes "ellenállni", utána megszokja, hogy kevesebbet (vagy legalábbis kisebb cukortartalmú dolgokat) eszik, és nem hiányzik annyira a korábban megszokott "veszélyes kaja". Sok sikert!
Én is jártam ebben a cipőben. de miután kerestem valami jobb elfoglaltságot a stresszre az evés helyett,és megpróbáltam nem gondolni a fogyásra,elmúlt a stressz is meg a süteménymániám ellenére leadtam 10 kilót 2 hónap alatt.Persze némi mozgás,nem árt,a pörgős "agresszív" zene és a táncolás nem csak jó móka,oldja a stresszt, de felgyorsítja az anyagcseréd is.
És most már csak akkor eszek ha éhes vagyok,de akkor annyit amennyi jól esik. :)
3. válasz tök jó!
és hidd el, csak az elején nehéz, ha azt kibírod, fog jönni az eredmény ami erőt fog adni!
köszönöm a válaszaitokat:) És hogy nem oltottatok, mert elsősorban arra számítottamxD
Hát igen, muszáj lesz megerőltetnem magam. Célkitűzésem van, meg elhatározásom is, csak nem elég erős. Pedig már nagyon nem érzem jól magam a bőrömben, kb. 15 kg súlyfelesleg van rajtam,amitől el kell kezdenem megszabadulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!