Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire veszitek komolyan a kapcsolataitokat?
Úgy értem, hogy ha én összejövök egy sráccal akkor rögtön jár az agyam tovább, hogy most járunk 5 év múlva eljegyez(het), majd elvesz(elvehet), gyerek karrier közös jövő stb...
Ti hogy vélitek? Van úgy hogy az elején tudjátok, nem fog sokáig tartani a kapcsolat? Vagy mindig mindet hosszútávra tervezitek? Normálisan hogy kéne, hogy gondolkodjak ezekről?
kort nemet írjatok lécci
16 éves lány
előre is kösz
Én nekem még nem volt bnőm, de, ha lesz is, ha tudom, hogy csak futó kaland, akkor nem megyek bele. Én komoly kapcsolatra vágyom.
17/F
26 évesen, sőt kb. 23 éves koromig semennyire nem vettem őket komolyan. úgy értem, hogy nem gondolkodtam azon, hogy azért, mert járunk, akkor ő lesz a férjem stb. mikor a férjemmel elkezdtem járni, azt éreztem, hogy komoly lesz, de azt nem tudtam, hogy hozzá is fogok menni. volt néhány komoly kapcsolatom, de egyikbe se éltem bele magam nagyon. amilyen híve vagyok az előrelátásnak és a pontos tervezésnek-megvalósításnak az élet egyéb területein, olyan fatalista voltam kapcsolati téren. de bejött :D
29/N
Én csak azt a kapcsolatot veszem "komolyan" amelyiknél szerelmes vagyok a barátomba..Tehát most először:)
Az eddigieknél úgy voltam hogy aha igen jó vele lenni meg minden aztán alakul ahogy alakul.de mindig tudtam h vége lesz :D
Mostaninál meg azon képzelgek hogy de jó lenne ha örökké együtt lennénk és gyerekeink lennének majd stb:P:)
16L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!