Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyire veszitek komolyan a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire veszitek komolyan a kapcsolataitokat?

Figyelt kérdés

Úgy értem, hogy ha én összejövök egy sráccal akkor rögtön jár az agyam tovább, hogy most járunk 5 év múlva eljegyez(het), majd elvesz(elvehet), gyerek karrier közös jövő stb...

Ti hogy vélitek? Van úgy hogy az elején tudjátok, nem fog sokáig tartani a kapcsolat? Vagy mindig mindet hosszútávra tervezitek? Normálisan hogy kéne, hogy gondolkodjak ezekről?

kort nemet írjatok lécci

16 éves lány

előre is kösz

2011. aug. 14. 01:46
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Nem én tervezgetek ez csak egy példa. Engem az érdekel hogy amint az utolsó válaszoló leírta tudta ha vége lesz valaminek. Ha benned van ez az érzés akkor is folytatod hátha nem? És ha rájössz , hogy nem illetek össze küzdesz érte vagy sem?
2011. aug. 14. 12:28
 12/16 jekyll-fan ***** válasza:
én az 1. kapcsolatomnál még egy kicsit fantáziálgattam arról h netalántán örökre együtt leszünk (túl naiv voltam), aztán 6nap után dobott onnantól kezdve elhatároztam h megpróbálok csak a jelennek élni --> a 2.-nál ez még annyira nem sikerült, a 3.-nál csak kb. 1hónap után engedte ezt meg magamnak és vége lett 2hónap után, most egyenlőre kereken 4hét után nem akarok a jövővel foglalkozni mert bőven elég volt eddig 3szor pofára esni és mégegyszer már nem akarok úgyhogy egyáltalán nem is foglalkozom azzal h később mi lesz, msot jó úgy ahogy van (legalábbis úgy nagyjából)
2011. aug. 14. 13:03
 13/16 jekyll-fan ***** válasza:
15/L
2011. aug. 14. 13:03
 14/16 anonim ***** válasza:
53%

Én soha nem jönnék össze olyan fiúval, akivel nem vagyunk kölcsönösen szerelmesek egymásba. Ha pedig szerelmes vagyok, akkor számomra csak Ő létezik, és Vele képzelem el az egész jövőmet. Ez így volt az 1. kapcsolatomnál is 14 éves koromban, akkor 1,5 évig jártam a sráccal. A mostani barátommal 16,5 évesen jöttem össze, és szerencsére Ő hasonlóan gondolkodik, mint én: már az elejétől kezdve beszélgettünk a közös jövőnkről, gyerekekről... És komolyan is gondoltuk. Pl. már akkor elhatároztuk, hogy mikor fogunk összeköltözni majd, és 3 hét múlva el is jön ez a nap... És mostanában egyre gyakrabban beszélünk esküvőről, meg családról, múltkor véletlenül el is szólta magát, hogy mikorra tervezi, hogy megkéri a kezem... :) Én nem is tudok másképp belemenni egy kapcsolatba, csak ha ennyire szerelmes vagyok, azzal pedig együtt jár, hogy Vele akarjam leélni az életem... Bár ha minden jól megy, akkor többet nem kell újra nekimennem így egy kapcsolatnak, mert a mostani Szerelmem lesz életem végéig a párom :)

20/L

2011. aug. 15. 14:06
 15/16 anonim ***** válasza:
A kapcsolataimban senkit se szeretek, a szerelmeimmel meg nem jövök össze. Általában én csak akkor tervezek előre, ha felesleges.
2011. aug. 15. 14:33
 16/16 anonim ***** válasza:
előző vok 14/F
2011. aug. 15. 14:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!