Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mennyire veszítek komolyan a Facebook adatlap
kitöltését? (1-10es skálán)
Figyelt kérdés
Jelenleg nincs még jelölt se, akinél kezdeményezhetnék valamit, mert tetszene. Így nézegetem néha ha unatkozom, a "helyi" lányokat és siralmas amit látok. Zenéhez beírva: Dukai Regina FanClub
Írni azt körülbelül 100ból 1 tud, politikai nézetekhez nagy nőiesen beírva: "leszrom, gcik"(azok tényleg, de azé na), mindenesetre azért volt annyi "haszna" a dolognak, hogy megtanultam az összes Twilight könyv címét kívülről, visszafele is, mert van akinek sikerült angol és magyar nyelven is lájkolni, ugyan azt a könyvet.
Szóval arra lennék kíváncsi, hogy mennyire vehetők komolyan a facebook adatlapok? Poénból csináltok olyanokat mint a fentebb említettek vagy tényleg ennyire síkhülyék erre a nők?
Nekem ki van töltve, de ilyeneket sosem írtam be. Kedvenc együttesek/filmek/könyvek ki vannak töltve, de még véletlenül sem ezek ;) Twilightot, Dukai Reginát nem szeretem.
2011. okt. 15. 18:48
3/14 anonim válasza:
De szerintem ne facebookon éld az életed, személyesen kérdezd meg ezt a nőktől! 2.voltam
2011. okt. 15. 18:49
4/14 anonim válasza:
Én nem írkálok ki olyat, ami nem igaz. Poénokat az üzenőfalamra írok. Viszont az igazán fontos dolgokat meg nem a facebook-on osztom meg. Ennyi alapján nagyon nem lehet megítélni senkit. (a te példáid még viccnek is siralmasak egy adatlapon ^^) Nem skálázok, ha nem gond, megfogalmaztam a lényeget.
2011. okt. 15. 18:53
5/14 A kérdező kommentje:
Higgyétek el, hogy meg is kérdem, de nyilván nem lehet egy 100 lakosú városban minden lánytól megkérdezni ezeket. Illetve csak annyi célja van a dolognak, hogy látom mire kell számítani. :) Nem Facebookon akarok velük járni. :D
Amúgy küld el privátban a profilod 84%os, és akkor kapsz két zöld kezet. :P (amúgy is, de kíváncsi lennék, NEM azért. :D)
2011. okt. 15. 18:55
6/14 A kérdező kommentje:
Jójó, ez tény, de azért ha a kedvenc idézete valakinek az "Élj a mának", akkor attól nem sokat várok. :)
2011. okt. 15. 18:57
7/14 anonim válasza:
Hm, ennyire kíváncsivá tett a profilom? Csak ismerősök láthatnak több infót :-)
2011. okt. 15. 19:08
8/14 A kérdező kommentje:
Akkor majd bejelöllek. :P:D Nah nem amúgy. :) Lehet hogy az értelmesebb nők nem is hagyják nyilvánosba mindenkinek? Akkor ott a hiba. :)
2011. okt. 15. 19:16
9/14 anonim válasza:
Nekem régen a Harry Pottertől kezdve Avril Lavigne-en át a gyerekkori Disney-meséimen kívül minden be volt lájkolva... De úgy egy éve leszedtem, és most semmi nincs az adatlapomon. Az üzenőfalamra rakok ki néha valamit, de az is inkább csak zene vagy idézet. Képem se sok van, pedig mindenki mondja, hogy tök jók meg jól nézek ki, miért nem rakok többet... hát nem tudom, mindig megutálom őket és leszedem végül xD Csak a születési időm, a városom meg a sulim van kirakva. Akit érdekel több, az úgyis ír. ;) 16/L
2011. okt. 15. 19:37
10/14 A kérdező kommentje:
Ez rendben van, de én nem akarok fb-n ismerkedni. :) Nagyon béna dolog, bár lehet nem fog érdekelni, ha találok normálist lányt. Viszont csak a külsejével biztos nem fog sokat elérni senki, szóval te megnyugodhatsz, nem írok neked. :):D Köszi a választ. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!