Komolyan hisztek ebben a sok-sok idegenben és hogy ilyen sok járt már a földön?
Szóval ,már ilyen sok idegen fajjal teremtettek kapcsolatot?
Mert voltak itt már szürkék,sárgák,halványzöldek,sötétkékek,traktorok,kraxilok,hixuliok,samponok,szulfidok és fingom sincs még hány ilyen hülye nevű dög...
1 idegen faj volt már a földön: oké erre tévedtek és gondolták jó buli a meglátogatni a helyieket.
2 idegen faj volt már a földön: elképzelhető
3 idegen faj volt már a földön: lehet
Na de 4-5-6-7-8-9-10??
Ennek szerintem rohadt kicsi a lehetősége...
Ha az univerzum végtelen miért minden háborúzni akaró kis űrgekkó hozzánk jönne?
beillesztettem az eredeti tanúvallomást:
Nem volt azonban vége a rengeteg szenvedésnek. A bosszúállás legalább
olyan rettenetes volt, mint az elôzmények. Már nem hazudták kilétüket.
Újabb mesékkel kísértettek. Ôk lesznek a világ urai. Ôk az ufósok is.
Engem már tökéletesen beidomítottak, én már nagy úr lehetek az új
világban, ne adjam fel, minden próbának megfeleltem. A válaszom most
már természetesen NEM, NEM, és NEM! Soha nem árulom el az
embertársaimat, én soha nem leszek az ô eszközük az emberek
leigázásában! Sajnos, hiába igyekeztem nem figyelni rájuk, képtelen
voltam kikapcsolni ôket az agyamból és az életembôl. Mondták a magukét
reggeltôl estig, sôt még éjszaka is. A ťkaputŤ pedig, melyen ki-be
jártak bennem, ekkor még nem tudtam lezárni.
Elmondták, hogy tôlük származik a híres szentendrei ťgyógyítóŤ
energiája. A ťgyógyítóŤ embert saját bevallása szerint ufósok támadták
meg, és valamit beépítettek a testébe, amitôl nagy, ťgyógyítóŤ
energiája lett. Ha csak hozzáér valakihez, annak azonnal megszűnnek a
fájdalmai
Ez a mézesmadzag! Másoknak azonban minden és mindenki által
gyógyíthatatlan, ôrjítô fájdalmai lesznek! A ťgyógyítóŤ saját bevallása
szerint is a sátán energiájával gyógyít, de nem tehet mást, ezt kell
tennie. Ezt az embert ťigazságosztónakŤ, ťítéletvégrehajtónakŤ nevezték
a bennem lévô gonosz lelkek, aki -- sejtésem szerint -- a jókat bünteti
jóságukért, és elveszi szeretetüket. Az orvosok az iszonyatos
fájdalmakat nem képesek enyhíteni, a beteg nem tudja, hogy kizárólag
Jézus Krisztus gyógyíthatja meg; a reménytelenség és a fájdalom felôrli
az idegeit, és az öngyilkosságba menekül. Ez a sátán célja! A fejemben
beszélôk többször is megkérdezték, akarok-e ilyen ťigazságosztóŤ lenni?
Aztán ijesztgettek, hogy azzá tesznek.
Késôbb értettem meg, hogy azért ťcsodadoktorŤ az ilyen ťgyógyítóŤ,
mert azokat a fájdalmakat tudja enyhíteni, amelyeket a démonok okoznak,
sátáni paranccsal könnyít a szenvedô embereken -- átmenetileg. Egyszer
azt mondták: ha már minden ember kapott az energiájukból, majd akkor
jön el az ô idejük! ťAkár egy gombnyomásra, egyszerre ôrül meg a sok
ember, vagy válik gonosszáŤ. Hogy a veszély valóságos-e, vagy csak
ijesztgetés, nem tudom.
Egy plakáton láttam: villamos energia ťkozmikus energiaŤ
segítségével... A lélegzetem is elállt! Én sajnos már tudom, milyen és
honnan származik a rejtélyes kozmikus energia... Tudom, milyen iszonyú
erô van ebben az energiában. Éreztem, amikor naponta töltöttek föl,
szinte hasogatott a fájdalom a feltöltési helyeken. Amikor az édesanyám
kapta tôlük az áramütést, szintén megmutatták, hogy nem kis energiáról
van szó. Egy alkalommal egy fémasztalra tettem le a kezem. Hamarosan
éreztem a bizsergô áramlást. -- Azért sem ijedek meg és nem veszem el a
kezem. Nem fogok szaladgálni elôlük, úgysem lenne értelme. --
gondoltam. A bizsergés pedig lassan égetôvé vált. A nyoma hetekig fájt
a karomon.
Nem csak jártak a földön, de sok idegen meg is halt, és sok idegen még most is él a földön...
Ez nem vicc, apszurtnak hangzik, de nem az.
Ebben a világban bolygónkon, az idegeneket eltitkolják előlünk, vannak olyan emberek mint te, akik nem hisznek más idegen identitásokban... Pedig léteznek... Vannak humánszerűek és nem humánszerűek..
Nem találkoztam sok idegen identitással, kettővel... Mind kettő hasonlított humánszerű lényre, de az egyik mint ha csak felvette volna a humánszerűséget...
Nem szeretek elmesélni dolgokat, talán ennyi elég.
diator te már lejárattad magad...
az olyanok miatt mint te, sok ember hülyeségnek tartja az idegeneket
A válasz írója 61%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 01:19
Azért ez elég relatív,vannak furcsaságok az emberiség történelmében.Ott vannak például a naszka vonalak.Az egy dolog hogy-hogyan csinálták,lehet a kor mérnöki bravúrjának tartani,de minek csinálták amikor csak madár távlatból lehet kivenni a rajzokat és némelyik tisztára olyan mint egy felszálló pálya,de akkoriban a repülésről még csak nem is álmodtak?
Vagy ott vannak a maják építményei amik a naprendszerünk bolygóit jelképezik.Mégis honnan ismerhették a maják a naprendszerünket?
Ugyan ez megtalálható ősi Kínai csillagászati térképeken.Amikor európában arról vitatkoztak hogy a föld lapos és nap kering a föld körül,a Kínaiak már gyakorlatilag ismerték a naprendszert,tisztában voltak mindennel.Sőt,a Kínai csillagészati térképeken egy 10. bolygó is fel lelhető.Úgy szintén a maják naprendszerünket jelképező építményeiben amit nem tudtak mi akar lenni,egészen 2005-ig amikor is a NASA fel fedezte a 10. bolygót,legalábbis "észlelte" de még nem látta.A neve Eris.Ha a NASA ilyen nehezen bukkant rá,a maják és a kínaiak honnan tudhatták hogy ott van?
És akkor ott vannak számos ősi kultúrában a köbe vésett repülő csésze aljak,furcsa fej formájuk "emberek" hogy konkrétumot is mondjak.
Csak mert ma egyetlen kultúra,közösség,ország sincs ami köztudottan kapcsolatban állna idegenekkel,a múltból annál több arra utaló jel található hogy az őseink kapcsolatban álltak "valakikkel" akik nem e világiak voltak.
Jó persze lehet mondani,hogyha kapcsolatba álltak akkor miért mentek el vagy miért nem jöttek vissza,mi történt?
Hát ez-az.Bármi megtörténhetett,lehet kihaltak.
A tudósok,jobban mondva a NASA egyre több arra utaló jelet,bizonyítékot talál a Marson hogy valaha ott volt élet,inteligens élet,fejlett civilizáció és csak érdekesség képpen,az ősi kínai csillagászati térképeken a Mars bolygó valamiért ki van emelve,vastagabb vonalakkal..És nem rég felbukkant egy kép a neten,ami pár kőbe vésett furcsa ember szabású arcot,fáraókhoz hasonló alakokat ábrázol és piramis szerű szobrokat amit állítólag egy marsra fel lőtt robot készített,a MARSON,de a NASA el akarta titkolni..Persze a NASA tagadja...És akkor lehet elmélkedni hogy ki hazudik az amerikai kormány a NASA vagy az UFO rajongók.
Persze nem muszáj hinni benne hogy valaha is itt jártak de csak azért elvetni a lehetőségét bármi nemű földönkívüli életnek mert hivatalosan nem jártak itt és még nem találtuk idegen életformát a "kertben" elég szűk látókörre utal.Szűk látókörrel hogy lehet olyan tág térben gondolkozni mint a világ egyetem? XD LOL
"amit állítólag egy marsra fel lőtt robot készített,a MARSON,de a NASA el akarta titkolni"
Ha a NASA küldte a robotot, akkor nem okozna számukra akadályt hogy ne kerüljenek ki a képek. Azt meg nehezen hiszem, hogy valaki a hátsó kertben eszkábált egy robotot amit elküldött odáig. Szóval ez nekem csak újabb kamunak tűnik.
"Bocs, hogy lelombozlak, de a mi világunk galaktikus mércével olyan fejletlen, hogy nem valószínű, hogy nagyon látogatnának minket a szomszédos rendszerek lakói."
Az biztos, hogy sok téren még fejletlenek vagyunk, de az űrteleszkójainkkal 13 milliárd fényévre ellátunk és még nem találtuk nyomát intelligens életnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!