Van bizonyítékod, hogy földönkívüliek jártak nálunk?
akkor egy felnőtt nővel veszekszek, egy a gond hogy ez nem hoax, nincs köze a valótlanhoz, egyébként ez az ezotéria témakör ami annyit jelent, hogy valótlan dolgokról beszélünk amit nem minden esetben bizonyították be.
Ez a dolog 2012-ben vagy még hamarább fog kiderülni.
remélem hamarabb...
És szép lány vagy mert akkor elvinnélek randira :DDDDD
"egyébként ez az ezotéria témakör ami annyit jelent, hogy valótlan dolgokról beszélünk amit nem minden esetben bizonyították be."
Egyrészt nem valótlan dolgokról, hanem be nem bizonyítottakról.
Másrészt az a baj, hogy úgy adjátok elő a "be nem bizonyított" marhaságaitokat, mintha valódi, bizonyított tény lenne. Közben meg csak a beteg elmétek fantáziálása.
1: a hoax, az hoax
2: pontosa, az ezoteria témakörben nagyrészt valótlan dolgokról van szó
3: az fog kiderülni maximum, hogy mennyire sok embert lehet meghülyíteni
4/a: ha olvasnál rendesen látnád, hogy férjnél vagyok
4/b: ha nem lennék férjnél sem kezdenék kiskorúakkal
Akit nem érdekel az minek olvassa? Én sem olvasom Herry Pottert ha utállom. Sztm itt annak van súlyos pszihés betegsége aki olyan helyen jár ami őt idegesíti. Ez nem normális dolog és érthetetlen.
Most meg az jön hogy fogják és idéző jelbe kimásolják amit ide írtam mintha én nem tudnám hogy mit írtam, aztán összehordanak mindennek mert elmondtam a véleményem aminek egyébként van alapja, és csak az lehet igaz amit ők mondanak, mindenki másnak kuss legyen.
Ez az UFO témakör mégis mit vártok miről legyen szó? Szerencsétlen emberek írna ide akik nem őrültek csak bíznak és hisznek az idegen lényekben mért bűn ez?
Másoljátok csak aki a mondataimat és illesszétek be idézőjelbe a válaszotokba, de attól még nem lesz igazatok.
Én sem megyek a vallás rovatba hirdetni hogy nincs isten! Mások hitébe gázolni ezek vagytok ti! Szégyeljétek magatokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!