Mi lehet ez? Mit tudnék tenni?
Először is leszögezem felnőtt racionálisan gondolkodó ember vagyok. Nem hiszek a vámpírokban stb. Soha nem voltak kényszerképzeteim vagy bármiféle mentális gondjaim.
Van egy 2 éves lányom álmában folyamatosan sikoltozik, kiabál (csak éjszaka, a délutáni alvásnál nem). Először rossz álomnak tituláltuk a dolgot, de a gyerekem elkezdett egy "bácsitól" rettegni. Fényes nappal nem mert pl. bilizni, mondván, hogy a bácsi nézi őt. A szobában is meg tudja mutatni, hogy ha ott van akkor éppen hol tartózkodik. Észrevettem, hogy néhány napja este lefekvés után furcsa zörejeket hallok, mintha valaki megmozdítana valamit. Nagyon idegesít ez a dolog főleg, hogy nemsokára ismét gyermekünk lesz.
Na, ez vagy ezoterikus, vagy pszichológiai jelenség lehet.
Azért ezoterikus, mert pl. a gyerekek kb. 6 éves korukig érzékelik a szellemeket, és Te is hallottál valamit, de pszichológiai, mert képzelődés is lehetett. Nem tudom, hogy van-e számítógéphez mikrofonod? A miénk kínai, de szinte tökéletes hangminősége van. És több hely is van a gépen, mint a telefonon. A számítógépen beállíthatod, hogy éjszaka (valamennyi perc után) készenléti, hibernált állapotba kerüljön. Ekkor a hangrögzítő megáll és nem ér semmit az egész. Tehát ha van mikrofonod, kicsit értesz a géphez, éjszakára beállíthatsz egy hangfelvételt, amit feltölthetsz a data.hu-ra.
Ha nem tudod felvenni normális minőségben a zajt, akkor ki kell derítened, honnan jön. Ez lehet akár éjszakai térfogatváltozás is.
És keressetek egy papot és egy pszichológust.
16:18-as válaszoló vagyok!
Az én nagylányom 3 éves mert hogy van egy 2 évesem is, szóval a nagylányom soha nem volt jó alvó. Velünk egy ágyban alszik csak mert fél a sötétben. Most éppen a világító szemektől! Megpróbáltam azzal nyugtatni most biztos baglyot vagy macsekot látott ettől megnyugodott, bár nem tudom meddig hiszi ezt el nekem/lakótelepi lakás 9 emeletén lakunk/.
Tényleg próbáld elküldeni ezt a Bácsit hátha elmegy! Szép és nyugodt éjszakát! Ja és próbálj nem félni mert azt szeretik állítólag. / ez is csak egy tanács én majd össze szoktam magam csinálni :D /
Kedves utolsó válaszoló! Az én kicsim már amióta haza jöttünk a kórházból egyedül, sötétben alszik. Sajnálom, hogy a te gyermeked is fél. Szerencsére ez nálunk nem mindennapos. Esetleg a fehér gyertya vagy a füstölő is segíthet. Azért is tettem fel a kérdést hátha valaki hasonló cipőben jár és esetleg valaki tud olyan segítséget adni amit bárki megpróbálhat.
Egyébként az éjszaka teljesen nyugodtan telt. Bár a pici átjött az apukája visszavitte a szobájába. Amúgy érdekes, hogy a bácsi csak nappal van megemlítve. Éjjel amikor átjön nem szól semmit.
Azt is olvastam, hogy imádkozni kell és az is segít, lefekvés előtt meg is tettem -bár nem vagyok vallásos- a kicsim nyugalmáért mindent.
Ha Android-os a telefonod, töltsd le az EMF EVP Entity Detector Trial-t, s azzal rögzísd a hangokat:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!