Valaki segítsen!? Mostmár nagyon félek elegem van:S
Már nem az első alkalom hogy furcsa dolgok történnek itthon, az állatok is érzik. De ez a mai ez betette a kaput...ülök az asztalomnál és az előbb hallottam valami olyasmi hangot mint mikor az ember levegőt vesz. Körülnéztem a polcomon azt hittem onnan jön a hang, de abba maradt. Vissza ültem, gépeztem tovább és megint elkezdődött. Valaki ütemesen veszi a levegőt mellettem.
A HIDEG IS KIRÁZ!! Segítsetek kérlek elegem van már, a sírógörcs kerülget.
20 éves lány vagyok és lassan már nem merek egyedül aludni:'/
Szintén lusta vagyok elolvasni a válaszokat. :D
Egyébként, én nekem rahedli szellemes sztorim van, meg képem, illetve barátomnak is. Amikor ez a barátom jött hozzánk olyanok történtek, hogy bezártam az ajtóm, mert mentünk el itthonról, és amikor hazajöttünk kivoltak rángatva a szekrényből a cuccok. Igaz ez egyszer fordult elő, viszont, ahányszor elmentünk és hazajöttünk, folyton levolt tekerve a basszus a hangafalamról. Miután a barátom hazament, nem tapasztaltam ennyi dolgot, viszont csoszogott valaki a szobámba (és amikor itt volt a barátom, és utána is egy ideig dobogott valaki).
Egy ideig alig mertem megmozdulni az ágyba, utána pedig, hogyha hallottam, arra gondoltam, hogy még senki nem halt ilyen miatt meg. Eztán ha hallottam, elkezdtem folyton röhögni és mondtam neki, hogy nem ijesztesz meg stb.
Tudom elég hülyén hangzik, de nekem azóta abbamaradt. :)
http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__egyeb-kerdesek__2283..
ennél a kérdésnél fedeztem fel amit írtál bemásolom neked is amit neki írtam szerintem rajtad is segíthet:
Valószínűleg van egy lélekkel állsz szemben aki kapcsolatot akar veled teremteni, de nem tudja hogyan tegye ezért így akarja felhívni a figyelmedet. Ha esténként mielőtt elalszol hangosan mondod, hogy menny el kérlek, nem állok készen a kapcsolatba lépésre és ezt erősíted meg egy idő után békén fog hagyni és megérti, hogy nem vagy készen rá
remélem tudtam segíteni, egy próbát mindenesetre megér (:
köszönöm a sok segítséget!:)
Kicsit megnyugodtam az utóbbi időben, bár még mindig hallok/látok olyan dolgokat amiket nem kéne. Ha tapasztalok valami szokatlant hangosan szoktam káromkodni, illetvecsapkodok is esetenként, és ez úgy látszik használ is. Azt akarom kommunikálni efelé az akármi felé, hogy nem vagyok rá kiváncsi, menjen máshova...
És képzeljétek, azóta már egyszer aludtam egyedül is:-)
Tényleg köszönöm a rengeteg segítséget, nagyon jól esett, hogy ennyien jóindulattal fordultatok hozzám és nem nevettetek ki mikor a legjobban voltam kiborulva! Ha bármi történik még, megírom.
kedves kérdező.
Én régen nem hittem a természetfeletti dolgokban, de 3 évvel ezelött fura dolgokat kezdtünk el tapasztalni egy jó barátom házába. Először csak koppanások voltak meg apróbb lámpavillanások amiket betudtam annak, hogy mind a ketten képzelődünk... De egyre komolyabb dolgok történtek : ajtó szemünk láttára becsapódik, villanykörte eldurran, és suttogásokat hallottunk esténként. (vannak nagyon durva sztorik, de egy ilyen oldalon ahol mindenki okos, és mindenki más hulye nincs értelme leírni...) Nagyon féltünk évekig, nekem rendesen halálfélelmem volt, aztán úgy voltunk vele, hogy tojunk rá, és miután nem foglalkoztunk ezekkel a dolgokkal, sőt nevettünk rajta szépen lassan abbamaradtak az események.
És igen tudom fake meg kevesebbet kell szívni, és a barátom nem is létezik csak halucinálok.
De a lényeg kedves kérdező: Ne foglalkozz ezekkel a dolgokkal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!