Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Valaki segítsen!? Mostmár...

Valaki segítsen!? Mostmár nagyon félek elegem van:S

Figyelt kérdés

Már nem az első alkalom hogy furcsa dolgok történnek itthon, az állatok is érzik. De ez a mai ez betette a kaput...ülök az asztalomnál és az előbb hallottam valami olyasmi hangot mint mikor az ember levegőt vesz. Körülnéztem a polcomon azt hittem onnan jön a hang, de abba maradt. Vissza ültem, gépeztem tovább és megint elkezdődött. Valaki ütemesen veszi a levegőt mellettem.

A HIDEG IS KIRÁZ!! Segítsetek kérlek elegem van már, a sírógörcs kerülget.

20 éves lány vagyok és lassan már nem merek egyedül aludni:'/

2011. okt. 1. 22:19
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/89 A kérdező kommentje:
sissi nem tudom:S és ez a legelkeserítőbb benne. Mert ha tudnám hogy hallucinálok, akkor nem fosnék ennyire..de így.. eléggé két esélyes a dolog még.
2011. okt. 1. 23:04
 12/89 anonim ***** válasza:
89%
A hallucináció kizárásához indíts el bármilyen hangrögzítő eszközt a szobádban, ha megint lesz az a levegővételhez hasonló hang, várd meg míg befejeződik, és hallgasd vissza a felvételt. Ha, ott is hallható, akkor egyértelmű, hogy nem veled van a "baj".
2011. okt. 1. 23:09
 13/89 A kérdező kommentje:
a mai elektronika feltudja venni ezeknek az izéknek a hangját?
2011. okt. 1. 23:11
 14/89 anonim ***** válasza:
Igen feltudja.
2011. okt. 1. 23:12
 15/89 anonim ***** válasza:

Játszd le ezt a számot hangosan:

http://www.youtube.com/watch?v=Z5SQ3_Pg3og

2011. okt. 1. 23:13
 16/89 A kérdező kommentje:
kérlek ne ijesztgessetek most youtube-os hülye videokkal...így is itt ülök hugommal hallgatva hátha van valami nem kell még ez is.
2011. okt. 1. 23:21
 17/89 anonim ***** válasza:

Ez Demjén Ferenc - Gyertyák, nem tudom ebben mi lenne ijesztő, ez egy szép szám, ettől jobb lenne neked is.

A mai fiataloknak már segíteni se lehet...

2011. okt. 1. 23:34
 18/89 A kérdező kommentje:

Nem mertem megnyitni ne haragudj:D amúgy most kicsit jobb.

Hugom itt van már velem egy ideje és mikor bejött azt mondta furcsa érzés kapta el (nem mondtam neki hogy miért jöjjön át), és rázta a hideg. Utána elmondtam neki hogy mi történt teljesen ki volt akadva.

Ma nála alszom, ha éjszaka történik valami megírom reggel.

2011. okt. 1. 23:39
 19/89 anonim ***** válasza:
:S
2011. okt. 1. 23:45
 20/89 anonim ***** válasza:
Hát ha a hangfelvételen is hallani,akkor elsősorban próbáld elűzni. Én most nem szenteltvízre és efélékre gondoltam.hanem mond meg neki h menjen el mert amit csinál az neked rossz. De ha akkor sem szűnik meg akk démon lesz,de ne félj mert a démont a félelem táplálja. Remélem segíthettem. :)
2011. okt. 2. 09:01
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!