Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Valaki segítsen!? Mostmár...

Valaki segítsen!? Mostmár nagyon félek elegem van:S

Figyelt kérdés

Már nem az első alkalom hogy furcsa dolgok történnek itthon, az állatok is érzik. De ez a mai ez betette a kaput...ülök az asztalomnál és az előbb hallottam valami olyasmi hangot mint mikor az ember levegőt vesz. Körülnéztem a polcomon azt hittem onnan jön a hang, de abba maradt. Vissza ültem, gépeztem tovább és megint elkezdődött. Valaki ütemesen veszi a levegőt mellettem.

A HIDEG IS KIRÁZ!! Segítsetek kérlek elegem van már, a sírógörcs kerülget.

20 éves lány vagyok és lassan már nem merek egyedül aludni:'/

2011. okt. 1. 22:19
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/89 anonim válasza:

Először is nyugodj meg,ezek a lények téged NEM tudnak bántani. Jézust is megkísértette a Sátán s mit mondott rá ne kisértsd uradat,s Istened! Hogy miért? Valójában a démonok eredeti cékla az emberek szolgálata volt,de fellázadtak,s a pokol mélyére taszitattak. Ajánlom neked,hogy tanulmányozd a buddhista irásokot,s próbáld ki a mantrás meditációt,neked a om tara tutare mantrát ajánlom és az om mani padme hum-ot (youtubeon megtalálod)

Továbbá,ha ez sem segítene,van még pár trükk a tarsolyomban :)

2011. okt. 2. 22:11
 62/89 anonim ***** válasza:
73%

Nagyon nehéz lehet,most neked,de ahhoz,hogy ez egy emlék legyen,úgy kell hozzáállnod,hogy magadra figyelsz és arra ahogy telik az idő.

Ne figyelj semmi másra,ha hallasz valamit az a valami nem lép kapcsolatba veled.

Tőled független.

Nem belőled jön és nem beléd megy.Erre gondolj.Vidd a gondolataidat a legegyszerübb számítások felé.

Ha úgy tetszik blokkold a gondolkodásod,ne gondolj bele mit hallasz csak fogd fel,de a figyelmed tartsd,magadon.

Úgy mint a falak,ne adj neki fiygyelmet,bármi is az,ha törődsz vele úgy fogja érezni létezik és él,és ott van dolga,ahol te vagy.Figyelj magadra és akkor ő neki is így kell tennie.Ha észreveszi magát talán tovább áll.

2011. okt. 3. 23:27
 63/89 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező.

Az az igazság hogy mikor olvastam a kérdésed és a te hozzáírásaid részben nagyon hasonlít ahoz a dologhoz amit nekünk kellet átélnünk tavasszal. Én is hallottam levegővétel szerű hangot ami legnikább egy tüdőrákos ember küszködésére emlékeztetett...:SSSS

És a padlásról is hallottunk olyan hangokat mintha lépkedne valaki fent...meg ugye a mi padlásunkon bútorok vannak és egy ideig folyton olyan volt mintha valaki ütögetné, húzogatná őket...:///

2011. okt. 4. 15:28
 64/89 anonim ***** válasza:

Kedves előző:

S volt valami megoldása a dolognak?

2011. okt. 4. 15:30
 65/89 anonim ***** válasza:
Úristen, elég ijesztő amiket írtok. Velem is történtek már furcsa dolgok, meg hozzám egy női hang beszélt, hogy "itt vagyok" vagy a nevemet mondta. Rémisztő volt. De szerencsére ilyen durva dolgok nem történtek, mint ami veletek.
2011. okt. 4. 15:32
 66/89 anonim ***** válasza:
Kérdező te hol laksz?
2011. okt. 4. 18:43
 67/89 A kérdező kommentje:

Köszönöm a kedves válaszokat, sikerült kicsit megnyugodnom:)

Ne haragudjatok, hogy nem írtam, de a párommal voltam, voltunk kirándulni, kikapcsolódni....jól esett mit ne mondjak.

Valahogy úgy érzem, mintha ezzel a lelki békével kicsit alább hagytak volna a történések (hozzá tenném nyugodtabban aludtam az elmúlt két éjszaka, mert a párom mellettem aludt). Bár nem akarom elkiabálni, de remélem itt vége....

Viszont ha az elmúlt időre gondolok vissza, akkor sajnos ilyen hullámvölgy szerűen jöttek a dolgok: hol elmúltak, hol felerősödtek.

Kedves válaszoló, aki írta, hogy vele is ilyenek történtek tavasszal!

Kérlek mesélj, hogy oldódott meg, hogy éltetek úgy a házban, tudva hogy mik történnek. Nálatok is mindenki észlelte ezeket?

2011. okt. 4. 18:58
 68/89 A kérdező kommentje:

Ádám0729 válasza:

Kérdező te hol laksz?

Pesti vagyok.

2011. okt. 4. 18:58
 69/89 Petack válasza:
0%
ez a hang én vagyok. nekem megvan a képességem a láthatatlansághoz. már régóta figyellek
2011. okt. 4. 20:03
 70/89 anonim ***** válasza:
Pesti? Hanyadik kerület? Utca? Házszám?
2011. okt. 4. 21:05
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!