Melyik angyalt kell kérnem hogy segitsen ha munkainterjúra megyek?
a munka angyalát!
de csak akor segít, ha pihensz előtte, nem késel, és figyelsz, hogy koncentráltan, jó választ tudj adni a feltett kérdéekre.
jav: akkor, kérdésekre
-ha nem tudod a választ: lehet időt nyerni:
- ezt át kell gondolnom, ezen gondolkodnom kell -szabad ilyet is mondani
Az interjún Rád lesznek kíváncsiak. Téged alkalmaznak, ha alkalmaznak. Dolgoznod is Neked kell majd. Munkabér is Neked jár érte.
Talán tisztességtelen előnyhöz szeretnél jutni más pályázókkal szemben?
Emlékezz inkább: Segíts magadon, s az Isten is megsegít...
1 angyal
Mondhatod azt, hogy kéred, hogy legyenek melletted azok az angyalok, akik segíthetnek neked, hogy jó állást találj. Kérheted azt, hogy segítsenek kimondani azokat a szavakat, amelyek a segítségedre lesznek.
Ha mégis konkrét angyalokat szeretnél hívni:
Gábriel arkangyal segít ilyen ügyekben
Mihály arkangyal bátorságot önt beléd
Abundancia római istennő, aki általában pénzügyekben segít
Ganésa: indiai elefánt-isten, az akadályok elhárítója
Szófiát szólíthatod, ha bölcsességre, világos gondolkodásra van szükséged.
03-21 15:36 -nek üzenem:
Azok, akik képesek hallani az angyalok segítő szavait, jobban dolgoznak, vidámabbak kiegyensúlyozottabbak. Ez nem tisztességtelen előny, hisz bárki megtanulhatja az angyalokkal a kommunikációt.
Én régóta hallottam az angyalok segítő tanácsait, de egy darabig nem figyeltem rá, nem hittem, hogy igaz lehet. Ám amikor rájöttem, hogy az angyalok tanácsa volt a jó, és az önfejűségem rossz megoldást szült, elkezdtem figyelni a szavukra. Azóta sokkal jobb az életem.
És nekem teljesen mindegy, hogy ezt egy ismeretlen hiszi-e, vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!