Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Valaki segítsen!? Mostmár...

Valaki segítsen!? Mostmár nagyon félek elegem van:S

Figyelt kérdés

Már nem az első alkalom hogy furcsa dolgok történnek itthon, az állatok is érzik. De ez a mai ez betette a kaput...ülök az asztalomnál és az előbb hallottam valami olyasmi hangot mint mikor az ember levegőt vesz. Körülnéztem a polcomon azt hittem onnan jön a hang, de abba maradt. Vissza ültem, gépeztem tovább és megint elkezdődött. Valaki ütemesen veszi a levegőt mellettem.

A HIDEG IS KIRÁZ!! Segítsetek kérlek elegem van már, a sírógörcs kerülget.

20 éves lány vagyok és lassan már nem merek egyedül aludni:'/

2011. okt. 1. 22:19
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 1/89 anonim ***** válasza:

Nyugi, nem bánt, még senkit sem bántott ilyesmi.

Majd abbahagyja, okos enged, szamár szenved.

Rá is kiabálhatsz, hogy hagyja abba, mert semmi értelme, és csak saját magát járatja le.

A sors meg biztos azt akarja hogy legyél erősebb és bírd az ilyesmit.

Vannak rosszabb dolgok ennél, amiket élő emberek csinálnak.

Nekem is megvan a magam baja.

Másoknak mégnagyobb bajuk van...

2011. okt. 1. 22:28
 2/89 A kérdező kommentje:
Kedves első. Köszönöm, hogy próbálsz segíteni, de már tényleg a téboly szélén állok.. 2-3 éve tart ez a hülyeség már, és ez volt az utolsó csepp a pohárba. Soha nem voltam ilyen ijedős, erre most ennek a valaminek /már ha nem képzelem ugye.../ sikerül elérnie. :S mivel lehetne elterelnem a gondolataimat? Most is hallottam....rosszul vagyok..
2011. okt. 1. 22:35
 3/89 anonim ***** válasza:
Nincs elrejtve valami kazetta vagy valami,amely csinàlja ezt a hangot? Nyugodj meg, vegyél nagy levegõt és làss vilàgosan.
2011. okt. 1. 22:44
 4/89 A kérdező kommentje:
Most vágtam le idegemben mindent a polcokról, de semmi sincs ott. Utánna egy ideig még hallottam most 5 perce kuss van..ciki vagy nem de szerintem ma nem alszom egyedül, átmegyek hugomhoz:/ Tiszta szégyen hogy 20 évesen itt tartok, de már tényleg kezdek begolyózni..
2011. okt. 1. 22:46
 5/89 anonim ***** válasza:
próbálj nem koncentrálni rá.mondd neki hogy fejezze be,és várd utána h mi lesz.de aludhatnál is ha tudnál.akkor nem hallanád.
2011. okt. 1. 22:47
 6/89 A kérdező kommentje:

köszönöm sissi, épp azon vagyok amiket javasoltatok:) csak nehéz így hirtelen elvonatkoztatni a történtektől.

Nem történt esetleg valakivel hasonló dolog? Hogyan oldotta meg? Mindenféle segítséget elfogadok.

2011. okt. 1. 22:50
 7/89 anonim ***** válasza:
Velem még nem történt ilyesmi, de miért nem hivsz valakit oda melléd, hogy hallgassàk meg, amit te hallasz. Lehet, hogy csak hallucinàlsz.
2011. okt. 1. 22:53
 8/89 Tom Benko ***** válasza:
Én is hallucinációra tippelek, amit felerősít a miatta keletkező idegesség. Legjobb nem foglalkozni vele.
2011. okt. 1. 22:56
 9/89 anonim ***** válasza:

most 5 perc után van újra?

egyébként nem lehet hogy akkor hallod ezt amikor álmos vagy vagy fáradt?

2011. okt. 1. 22:59
 10/89 A kérdező kommentje:

Hugom is észlelt már érdekes dolgokat, sőt édesanyám aki abszolút szkeptikus mint én, ő is olyan dolgokat tapasztalt mostanában, hogy rá is kérdezett nálunk, hogy ezeket mi csináljuk, vagy esetleg más?

De most idehívom hugomat hátha ő is hallja. na erre befizetek....

2011. okt. 1. 23:03
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!