Valaki segítsen!? Mostmár nagyon félek elegem van:S
Már nem az első alkalom hogy furcsa dolgok történnek itthon, az állatok is érzik. De ez a mai ez betette a kaput...ülök az asztalomnál és az előbb hallottam valami olyasmi hangot mint mikor az ember levegőt vesz. Körülnéztem a polcomon azt hittem onnan jön a hang, de abba maradt. Vissza ültem, gépeztem tovább és megint elkezdődött. Valaki ütemesen veszi a levegőt mellettem.
A HIDEG IS KIRÁZ!! Segítsetek kérlek elegem van már, a sírógörcs kerülget.
20 éves lány vagyok és lassan már nem merek egyedül aludni:'/
Nyugi, nem bánt, még senkit sem bántott ilyesmi.
Majd abbahagyja, okos enged, szamár szenved.
Rá is kiabálhatsz, hogy hagyja abba, mert semmi értelme, és csak saját magát járatja le.
A sors meg biztos azt akarja hogy legyél erősebb és bírd az ilyesmit.
Vannak rosszabb dolgok ennél, amiket élő emberek csinálnak.
Nekem is megvan a magam baja.
Másoknak mégnagyobb bajuk van...
köszönöm sissi, épp azon vagyok amiket javasoltatok:) csak nehéz így hirtelen elvonatkoztatni a történtektől.
Nem történt esetleg valakivel hasonló dolog? Hogyan oldotta meg? Mindenféle segítséget elfogadok.
most 5 perc után van újra?
egyébként nem lehet hogy akkor hallod ezt amikor álmos vagy vagy fáradt?
Hugom is észlelt már érdekes dolgokat, sőt édesanyám aki abszolút szkeptikus mint én, ő is olyan dolgokat tapasztalt mostanában, hogy rá is kérdezett nálunk, hogy ezeket mi csináljuk, vagy esetleg más?
De most idehívom hugomat hátha ő is hallja. na erre befizetek....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!