Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Valaki segítsen!? Mostmár...

Valaki segítsen!? Mostmár nagyon félek elegem van:S

Figyelt kérdés

Már nem az első alkalom hogy furcsa dolgok történnek itthon, az állatok is érzik. De ez a mai ez betette a kaput...ülök az asztalomnál és az előbb hallottam valami olyasmi hangot mint mikor az ember levegőt vesz. Körülnéztem a polcomon azt hittem onnan jön a hang, de abba maradt. Vissza ültem, gépeztem tovább és megint elkezdődött. Valaki ütemesen veszi a levegőt mellettem.

A HIDEG IS KIRÁZ!! Segítsetek kérlek elegem van már, a sírógörcs kerülget.

20 éves lány vagyok és lassan már nem merek egyedül aludni:'/

2011. okt. 1. 22:19
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/89 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Ígértem, hogy írok még nektek. Hát van miről...

Tegnap hugommal aludtam, az ő szobája az enyém mellett van közvetlen. Egész éjszaka beszélgettünk a sötétben, nem bírtam elaludni csak most reggel 1-2 órára. A hátamon felállt a szőr olyanokat hallottunk. Mivel ugye egy fal választja el a szobánkat mindent kivehetően és tisztán lehet hallani....hát lehet jobb lett volna ha nem hallgatózunk.

Olyan volt mintha a szobám felett a padláson "trappolna" valaki vagy valami, nagy dübörgés volt. Átmentünk minden lámpát felkapcsolva de semmit nem láttunk/hallottunk. (igaz ez már nem az első eset a trappolással kapcsolatban, anno hallottam mintha dobozokat dobálna valaki egyik helyről a másikra fent)Aztán ami még furcsább volt, hogy megint kezdődött a hang éjszaka olyan 1-2 között, de nem olyan volt mint este, hanem mintha mélyebb lélegzet vétel lett volna, mint mikor nem kapsz levegőt és kapkodod.

Rám olyan szinten rám jött a sírógörcs, anyuék nem tudták reggel mi bajom van, és ciki vagy nem de közöltem, hogy többet nem alszom egyedül. Ha párom itthon van akkor vele, ha nincs akkor hugommal...

2011. okt. 2. 11:02
 22/89 anonim ***** válasza:
Ha nem mersz egyedül aludni, szólj valakinek, aki bebújik melléd! Lehet, ez a megoldás.
2011. okt. 2. 11:04
 23/89 A kérdező kommentje:

Igen ezt fogom most tenni. Hátha akkor ez a valami látja, hogy nem vagyok egyedül és békén hagy...

Senkinek se kívánom ezt, komolyan.

2011. okt. 2. 11:27
 24/89 Iuventus ventus válasza:

Szinte végigfutott rajtam a hideg a soraid olvasva!

Kis szenteltvízzel hintsd be a szobád, a sarkokat, az ajtót és az ablakot, az ágyra is! (lehetőleg kereszt alakban)

És só!

Mielőtt lefekszel az ágy köré hints sót! (nem kell nagyon vastag csíknak lennie, csak ne szakadjon meg!) Ablak, ajtó elé ugyan így! kis csíkban szépen, faltól falig, úgy, hogy fedje az ajtó vagy ablak előtti helyet!

Ha ezek után is így folytatódnak a dolgok, írj, és majd megpróbálunk mást is!

2011. okt. 2. 12:08
 25/89 anonim ***** válasza:
Te milyen hàzban laksz bérhàzban vagy csalàdi hàzban. Ne viccelj nem kell ilyesmiben hinni. Még, hogy sót, és az vajon milyen hatàsa lesz.
2011. okt. 2. 12:17
 26/89 A kérdező kommentje:

Kis szenteltvízzel hintsd be a szobád, a sarkokat, az ajtót és az ablakot, az ágyra is! (lehetőleg kereszt alakban)

És só!

Kedves válaszoló!

Ne haragudj, de én nem hiszek ilyenekben:/ valami reálisabbal kéne próbálkoznom, bár őszintén már saját magamat is hülyének nézem...

2011. okt. 2. 13:02
 27/89 A kérdező kommentje:

A válasz írója 80%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 12:17

Családi házban lakom. Én sem nagyon hiszek a sóban meg ehhez hasonló dolgokban, sőt magában ebben a baromságban sem hiszek és nem is akarok....elegem van az egészből.

2011. okt. 2. 13:04
 28/89 anonim ***** válasza:
Az ID Discovery csatornán van egy-két, történetedhez kapcsolódó sorozat. A "szellemjárás" című sorozatban tisztára ilyen történetek vannak mint a tiéd, s melyekben általában teljesen szkeptikus emberekel történnek ilyenek... lépések, pedig nincs ott senki... leeső, maguktól mozgó tárgyak s egyéb történések. Ott általában katolikus papokat hívnak segítségül... persze csak abban az esetben, ha többen vagy mind tapasztalják az ott lakók közül ezeket.
2011. okt. 2. 14:22
 29/89 anonim ***** válasza:
aludj valakivel.vagy játszd le ezt a hangot vagy vmi ilyesmit és figyeld h ogy reagál rá.amúgy nem vetted/vennéd fel?h képb lehesseK h milyen ez.éjszaka duri lehetett.hugod is hallotta?ő mit szólt erre?
2011. okt. 2. 14:29
 30/89 A kérdező kommentje:

Hugom is elég régóta tisztában van ezekkel a dolgokkal, de próbál nem tudomást venni róla. Nekem ez nehezebben megy. Az éjszaka elég durván telt, biztos van benne abból is, hogy mostmár félek és hozzá halucinálok dolgokat, de a nagyrészét a hugom is hallotta és mint mondtam anyu is tapasztalt már furcsa dolgokat (egyszer már kiírtam ide azt a sztorit is, de sokan csak kinevettek, pedig én tényleg segítséget kértem...)

Nem ígérem, hogy felveszem, és ezt most nem lustaságból mondom, vagy azért mert én találom ki az egészet, hanem nem akarom hogy ebből kifolyólag durvább dolgok történjenek.

Azért, milyen furcsa az élet, hogy eddig én röhögtem másokon mikor ilyet meséltek, bogarasnak gondoltam őket, most meg én nem tudok egyedül aludni...

2011. okt. 2. 14:36
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!