Valaki segítsen!? Mostmár nagyon félek elegem van:S
Már nem az első alkalom hogy furcsa dolgok történnek itthon, az állatok is érzik. De ez a mai ez betette a kaput...ülök az asztalomnál és az előbb hallottam valami olyasmi hangot mint mikor az ember levegőt vesz. Körülnéztem a polcomon azt hittem onnan jön a hang, de abba maradt. Vissza ültem, gépeztem tovább és megint elkezdődött. Valaki ütemesen veszi a levegőt mellettem.
A HIDEG IS KIRÁZ!! Segítsetek kérlek elegem van már, a sírógörcs kerülget.
20 éves lány vagyok és lassan már nem merek egyedül aludni:'/
Azt elfelejtettem mondani, hogy eleinte is vegyes érzések kavarogtak bennem, viszont egyben biztos vagyok: van egy jóindulatú valami is körülöttem amit sokáig éreztem (mostanában sajnos nem, csak a negatívat), tudtam hogy bámul, azt is éreztem melyik oldalamon áll, de sokáig csak azt hittem beképzelem.
Mindaddig amíg egyik ismerősöm hasonló dolgokról és érzésekről nem számolt be...
"Kis szenteltvízzel hintsd be a szobád, a sarkokat, az ajtót és az ablakot, az ágyra is! (lehetőleg kereszt alakban)
És só!
Kedves válaszoló!
Ne haragudj, de én nem hiszek ilyenekben:/ valami reálisabbal kéne próbálkoznom, bár őszintén már saját magamat is hülyének nézem..."
Igen, az tényleg reális, hogy hangokat hallasz, érzed, hogy van körülötted valami...
Hidd el nekem, ez használ!
Mivel nem fogod tudni legyőzni a természetfelettit "reális" dolgokkal!
Csak próbáld meg! Nem veszíthetsz semmit.
Kedves kérdező, csinálj aura- és csakratisztítást! Lehet hogy nem hiszel ezekben a dolgokban, de az hogy valaki nem hisz valamiben, nem jelenti azt hogy nem is létezik. Az auratisztításról itt olvashatsz:
15:37-es vagyok.
Árnyékot én nem sűrűn szoktam látni. Eddig 2x láttam. Egyszer éjszaka félhomályban láttam egy sötét árnyékot az ágyam fölött lebegni, amikor kinyitottam a szemem, egyszer pedig az ajtómban láttam egy világos árnyékot.
Én kettő jelenlétet érzek és lehet furcsa, de úgy érzem, hogy az egyik jó, a másik pedig rossz.
A rossz mindig a hátam mögött illetve mellettem áll. A jó pedig általában az ajtómban szokott lenni, vagy az ágyam mellett éjszaka a fejemnél és egyszer leült mellém az ágyra. Konkrétan éreztem a lábamnál, hogy odaült.
Azt olvastam sok helyen, hogy a szellemek vagy az elektromos eszközökből nyerik az energiájukat vagy pedig az emberek energiáját szívják el. Szerintem a rossz rám van tapadva, azért vagyok itthon ingerült és azért fáj állandóan a fejem. Ma is nagyon fáj egész nap a fejem és feküdtem az ágyban, pihentem és itt volt mind a 2. Az egyik az ágyam mellett állt, a másik pedig az ajtómnál.
18:10-es ez furcsa, nálam akit jónak érzek az áll mögöttem vagy mellettem; akit rossznak az áll az ajtóban vagy az bámul messziről....mitől függhet ez?
Plusz ilyen ágyra leülős történet nálunk is volt már. Mondjuk lehet csak félálomban éreztem, de szabályosan lehetett érezni azt hogy a matrac a lábam mellett lesüpped...furcsa volt de érdekes módon akkor nem féltem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!